Αρχική

/

Προσωπική Φροντίδα

/

Όργανα Γυμναστικής

/

Κωπηλατικές

Toorx Rower Compact ΚωπηλατικήΚωδικός προϊόντος : 145302

Web Only
Web Ευκαιρία
Χωρίς Μεταφορικά
  • Toorx Rower Compact
  • Toorx Rower Compact
  • Σύστημα Αντίστασης : Υδραυλικό Έμβολο

  • Σύστημα Αναδίπλωσης : Διαθέτει

  • Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 110

  • Διαστάσεις Αναδίπλωσης (ΜxΠxΥ): 127 x 59 x 49 cm

  • Διαστάσεις όταν Στηθεί (ΜxΠxY): 125 x 50 x 91 cm

από 219.00 € ΌΦΕΛΟΣ 11.10€
207.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Κωπηλατική Rower Compact με σύστημα αντίστασης: υδραυλικού εμβόλου με 12 επίπεδα ρύθμισης, μέγιστο βάρος χρήστη: 110 Kg και με Computer προπόνησης με οθόνη LCD.


Κωπηλατικό Μηχάνημα Toorx Rower Compact:

Το κωπηλατικό μηχάνημα Rower Compact της Toorx είναι κατάλληλο για μεσαίας και χαμηλής έντασης προπονήσεις. Το κωπηλατικό όργανο διαθέτει υδραυλικό έμβολο για τη ρύθμιση της αντίστασης σε 12 επίπεδα.

Στιβαρό πλαίσιο:

Το κάθισμα είναι συρόμενο με ροδάκια που κινούνται αθόρυβα πάνω σε ράγες αλουμινίου. Το στιβαρό πλαίσιο της κωπηλατικής Rower Compact μπορεί να υποστηρίξει ένα χρήστη μέγιστου βάρους μέχρι 110 kg.

Μηχανισμός αναδίπλωσης:

Μόλις τελειώσεις την προπόνηση ο μηχανισμός αναδίπλωσης που διαθέτει η κωπηλατική Rower Compact θα σε βοηθήσει να την αποθηκεύσεις για να ελαχιστοποιηθεί ο χώρος που καταλαμβάνει όταν δεν χρησιμοποιείται.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Σύστημα Αντίστασης Υδραυλικό Έμβολο
Σύστημα Αναδίπλωσης Διαθέτει
Μέγιστο Βάρος Χρήστη 110
Διαστάσεις Αναδίπλωσης (ΜxΠxΥ) 127 x 59 x 49 cm
Διαστάσεις όταν Στηθεί (ΜxΠxY) 125 x 50 x 91 cm
Επιπλέον Σύστημα αντίστασης: υδραυλικού εμβόλου με 12 επίπεδα ρύθμισης
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.toorx.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.