Αρχική

/

Προσωπική Φροντίδα

/

Όργανα Γυμναστικής

/

Κωπηλατικές

Toorx RWX 500 Chrono Line ΚωπηλατικήΚωδικός προϊόντος : 191962

  • Σύστημα Αντίστασης : Μαγνητικό ελεγχόμενο από ηλεκτρικό μοτέρ

  • Σύστημα Αναδίπλωσης : Διαθέτει

  • Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 130

  • Διαστάσεις Αναδίπλωσης (ΜxΠxΥ): 96 x 51 x 151.5 cm

  • Διαστάσεις όταν Στηθεί (ΜxΠxY): 222 x 51 x 97.5 cm

719.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η κωπηλατική μηχανή RWX 500 είναι σχεδιασμένη για προπονήσεις υψηλής έντασης χάρη στον τροχό βάρους 9 κιλών, ο οποίος θα προσφέρει μια πολύ ομαλή και αθόρυβη λειτουργία. Το κάθισμα της κωπηλατικής κινείται με ροδάκια πάνω σε μία αλουμινένια ράγα. Η κωπηλατική RWX 500 Toorx ανήκει στη σειρά Chrono Line της Toorx, που περιλαμβάνει όργανα γυμναστικής με τεχνολογικές καινοτομίες και υπέροχο σχεδιασμό.


Επιπλέον
Η αντίσταση είναι ηλεκτρομαγνητική και ρυθμίζεται από την κονσόλα σε 16 διαφορετικά επίπεδα. Στην κονσόλα της κωπηλατικής RWX 500 έχει ενσωματωθεί βάση για tablets και smartphones. Μπορείς να ενημερώνεσαι για την εξέλιξη της προπόνησής σου στην πολύχρωμη οθόνη LCD τελευταίας τεχνολογίας. Στη μνήμη υπάρχουν 12 προκαθορισμένα προγράμματα, 4 προγράμματα χρήστη, 4 προγράμματα ελέγχου καρδιακού παλμού, λειτουργία ανάκτησης παλμών και το κλασικό ελεύθερο πρόγραμμα.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Σύστημα Αντίστασης Μαγνητικό ελεγχόμενο από ηλεκτρικό μοτέρ
Σύστημα Αναδίπλωσης Διαθέτει
Μέγιστο Βάρος Χρήστη 130
Διαστάσεις Αναδίπλωσης (ΜxΠxΥ) 96 x 51 x 151.5 cm
Διαστάσεις όταν Στηθεί (ΜxΠxY) 222 x 51 x 97.5 cm
Επιπλέον Ιδανικό για υψηλής έντασης προπόνηση, με πολύ ομαλή και αθόρυβη κύληση καθώς και δυνατότητα αναδίπλωσης.
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.toorx.gr/
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.