Αρχική

/

Προσωπική Φροντίδα

/

Όργανα Γυμναστικής

/

Μυϊκή Ενδυνάμωση

Toorx Neoprene 5Kg Purple ΒαράκιΚωδικός προϊόντος : 155199

Web Only
Web Ευκαιρία
  • Τύπος Προιόντος: Βαράκια - Kettlebel - Medicine ball

  • Χρώμα: Μώβ

  • Επιπλέον: Βαράκι 5kg, μωβ, για εύκολη άσκηση όπου κι αν βρίσκεστε.

από 17.99 € ΌΦΕΛΟΣ 4.00€
13.99 €

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Βαράκι καλυμμένο με υλικό neoprene κατάλληλο για εκτέλεση ποικιλίας ασκήσεων, με βάρος 5 kg και σε μωβ απόχρωση.


Βαράκι Toorx Neoprene 5Kg:

Το βαράκι neoprene 5kg είναι ένα ιδανικό όργανο για ασκήσεις τόνωσης και ενδυνάμωσης στο σπίτι ή το γυμναστήριο. Εύκολα μπορεί να προσαρμοστεί σε κάποιο ομαδικό πρόγραμμα γυμναστηρίου.

Αύξησε το επίπεδο δυσκολίας οποιασδήποτε προπόνησης χρησιμοποιώντας βαράκια neoprene 5kg. Η επικάλυψη neoprene που έχουν τα βαράκια καθιστά εύκολο τη διατήρηση του ελέγχου και της καλής πρόσφυσης.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Προιόντος Βαράκια - Kettlebel - Medicine ball
Χρώμα Μώβ
Επιπλέον Βαράκι 5kg, μωβ, για εύκολη άσκηση όπου κι αν βρίσκεστε.
Εγγύηση Προμηθευτή Δεν παρέχεται
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.toorx.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.