Αρχική

/

Προσωπική Φροντίδα

/

Όργανα Γυμναστικής

/

Ping Pong - Μπιλιάρδα - Ποδοσφαιράκια

Garlando Κάλυμμα TT 2C4-127Κωδικός προϊόντος : 180925

  • Είδος : Κάλυμμα

  • Επιπλέον: Για την προστασία από βροχή, σκόνη κλπ. των τραπεζιών ping pong όταν είναι σε αναδίπλωση

  • Εγγύηση Προμηθευτή : Δεν παρέχεται

39.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αδιάβροχο κάλυμμα, κατάλληλο για όλα τα τραπέζια ping pong με αναδίπλωση, το οποίο διαθέτει σύστημα κλεισίματος με φερμουάρ και κορδόνια για τέλεια εφαρμογή.
Χαρακτηριστικά  
Είδος Κάλυμμα
Επιπλέον Για την προστασία από βροχή, σκόνη κλπ. των τραπεζιών ping pong όταν είναι σε αναδίπλωση
Εγγύηση Προμηθευτή Δεν παρέχεται
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.toorx.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.