Αρχική

/

Προσωπική Φροντίδα

/

Όργανα Γυμναστικής

/

Ποδήλατα Γυμναστικής

Ποδήλατα Γυμναστικής

 

Βρέθηκαν 22 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 22 προϊόντα

ΟΛΑ

1 2

Ποδήλατα Γυμναστικής

«Ντους» οξυγόνου στο δωμάτιό σας!

Η στατική ποδηλασία είναι η τέλεια αεροβική άσκηση για να αυξήσετε την αντοχή σας. Η συστηματική άσκηση με ποδήλατο γυμναστικής βελτιώνει την υγεία και τη φυσική κατάσταση καθώς γυμνάζει την καρδιά και αυξάνει την πρόσληψη οξυγόνου στους πνεύμονες. Καταφέρνει επίσης σύσφιξη των μυών των κάτω άκρων και συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Το κατάστημά μας προσφέρει για εσάς μια πλήρη γκάμα από ποδήλατα γυμναστικής από εταιρείες σαν τη πασίγνωστη και καταξιωμένη Ketler, την Toorx και την Everfit. Θα βρείτε ποδήλατα σε πολλές τιμές και σε διάφορες προσφορές και ευκαιρίες. Αν θέλετε ένα ποδήλατο που σας δίνει διάφορες πληροφορίες για την άσκησή σας, θα προτείναμε να επιλέξετε κάποιο με ενσωματωμένη οθόνη. Αν πάλι ακολουθείτε συγκεκριμένο πρόγραμμα εκγύμνασης, καλό είναι να επιλέξετε ποδήλατο με ενσωματωμένο σύστημα μέτρησης καρδιακών σφυγμών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.