Αρχική

/

Προσωπική Φροντίδα

/

Όργανα Γυμναστικής

/

Πολυόργανα - Πάγκοι

Everfit Πεκ-Ντεκ WBK-500Κωδικός προϊόντος : 145304

Web Only
Web Ευκαιρία
  • Τύπος Προιόντος: Πεκ - Ντεκ

  • Βάρος Συνολικής Αντοχής : 50 Kg

  • Επιπλέον: Συνδυάζεται με τον πάγκο για ορθοστάτες WBK-500

από 25.99 € ΌΦΕΛΟΣ 1.00€
24.99 €

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πεκ-ντεκ με αφρώδη λαβή, μεταλλικό τμήμα από χάλυβα. Σετ 2 τεμαχίων (αριστερό & δεξί).


Προσοχή: Τα πεκ-ντεκ βιδώνονται επάνω στους ορθοστάτες του πάγκου οι οποίοι έχουν μέγιστη αντοχή τα 100 kg. Σε περίπτωση που το αθροιζόμενο βάρος στη μπάρα επάνω στον ορθοστάτη και στα πεκ-ντεκ υπερβαίνει το όριο αυτό, τα βάρη στα πεκ-ντεκ θα πρέπει να αφαιρούνται.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Προιόντος Πεκ - Ντεκ
Βάρος Συνολικής Αντοχής 50 Kg
Επιπλέον Συνδυάζεται με τον πάγκο για ορθοστάτες WBK-500
Εγγύηση Προμηθευτή Δεν παρέχεται
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.toorx.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.