Αρχική

/

Προσωπική Φροντίδα

/

Όργανα Γυμναστικής

/

Yoga - Pilates

Kettler Μπάλα 65cm (7373-400)Κωδικός προϊόντος : 180896

  • Τύπος Προιόντος: Μπάλα

  • Χρώμα: Γκρί

  • Εγγύηση Προμηθευτή : Δεν παρέχεται

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Μπάλα Kettler με υλικό κατασκευής ενάντια στη φθορά και το σκάσιμο, διάμετρο 65cm και μέγιστο βάρος χρήστη τα 120 kg. Ιδανική για ασκήσεις ισορροπίας, σταθεροποίησης του σώματος, και αποτελεσματική προπόνηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κάθισμα για την ενίσχυση των κοιλιακών, της πλάτης και των μυών της μέσης.
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Προιόντος Μπάλα
Χρώμα Γκρί
Εγγύηση Προμηθευτή Δεν παρέχεται
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.kettler.gr/

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.