Αρχική

/

Προσωπική Φροντίδα

/

Υγεία - Ευεξία

/

Πιεσόμετρα

Omron Evolv Έξυπνο Πιεσόμετρο ΜπράτσουΚωδικός προϊόντος : 200929

  • Τύπος Προϊόντος: Πιεσόμετρο βραχίονα

  • Μνήμες: 100

  • Επιπλέον: Κλινικώς πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης, Κλινικά πιστοποιημένο και για χρήση από εγκύους, Mέσω Bluetooth και της εφαρμογής Omron connect για κινητά iPhone & Android

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 5 έτη

169.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η επανάσταση στη μέτρηση της πίεσης από την Omron. Το πιεσόμετρο Omron Evolv δεν έχει σωλήνες και καλώδια, απλά το φοράς και πατάς το κουμπί! Μπορεί να συνδεθεί με το smartphone και το tablet σου μέσω Bluetooth, και μέσω της εφαρμογής έχεις όλες τις πληροφορίες για την πίεσή σου με κατατοπιστικούς πίνακες και σχεδιαγράμματα.


Omron Evolv Πιεσόμετρο Μπράτσου:

Η επανάσταση στη μέτρηση της πίεσης από την Omron! Μέτρησε εύκολα και με πιστοποιημένη ακρίβεια και παρακολούθησε την εξέλιξή της πίεσής σου μέσω του κινητού σου! Χωρίς σωλήνες και καλώδια, απλά το φοράς και πατάς το κουμπί! Τόσο απλά!

Έξυπνο πιεσόμετρο με τεχνολογία Bluetooth για εύκολη, γρήγορη και αυτόματη σύνδεση με το smartphone σου. Μέσω της εφαρμογής Omron connect για κινητά iPhone & Android εσύ και ο γιατρός σου έχετε αυτόματα την πλήρη εικόνα και διαχείριση της πίεσής σου από το smartphone (έλεγξε τη συμβατότητα του κινητού σου στο www.omronconnect.com). Μπορείς πλέον αυτόματα να έχεις όλες τις πληροφορίες για την πίεσή σου στο smartphone σου με κατατοπιστικούς πίνακες και σχεδιαγράμματα και να ακολουθείς τις οδηγίες του γιατρού σου. Είναι συμβατό με όλες τις πλατφόρμες Apple & Android. 1 στους 3 χρήστες τοποθετούν το περιβραχιόνιο λανθασμένα. Με το μοναδικό περιβραχιόνιο Intelli Wrap όμως, το Evolv μετράει με πιστοποιημένη ακρίβεια ακόμη και αν το περιβραχιόνιο έχει τοποθετηθεί με λάθος τρόπο. Όπως και να τοποθετήσεις το περιβραχιόνιο Intelli Wrap γύρω από το μπράτσο σου, η μέτρηση θα είναι ακριβείας! Το περιβραχιόνιο Intelli Wrap είναι μεσαίου-μεγάλου μεγέθους 22-42 cm, κατάλληλο για κανονικά αλλά και εύσωμα άτομα. Tο πιεσόμετρο Omron Evolv είναι κλινικώς πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης και κλινικά πιστοποιημένο και για χρήση από εγκύους. Επίσης, περιλαμβάνει τις δωρεάν υπηρεσίες Omron connect Cloud και My Journal και διαθέτει λειτουργία ανίχνευσης ακανόνιστων καρδιακών παλμών (αρρυθμία) και ανίχνευση κίνησης σώματος κατά τη διάρκεια της μέτρησης για μέγιστη ακρίβεια. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης 100 μετρήσεων στην εσωτερική μνήμη.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Προϊόντος Πιεσόμετρο βραχίονα
Μνήμες 100
Επιπλέον Κλινικώς πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης, Κλινικά πιστοποιημένο και για χρήση από εγκύους, Mέσω Bluetooth και της εφαρμογής Omron connect για κινητά iPhone & Android
Εγγύηση Προμηθευτή 5 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.leoussis.gr/Products.aspx

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.