Αρχική

/

Προσωπική Φροντίδα

/

Υγεία - Ευεξία

/

Πιεσόμετρα

Omron RS7 Intelli IT Έξυπνο Πιεσόμετρο ΚαρπούΚωδικός προϊόντος : 200930

  • Τύπος Προϊόντος: Πιεσόμετρο καρπού

  • Μνήμες: 100 x 2

  • Επιπλέον: Έξυπνο πιεσόμετρο με τεχνολογία Bluetooth για εύκολη, γρήγορη και αυτόματη σύνδεση με το κινητό σου.Mέσω της εφαρμογής Omron connect για κινητά iPhone & Android

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 5 έτη

από 129.90 € ΌΦΕΛΟΣ 9.00€
120.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πιεσόμετρο Καρπού Omron RS7 Intelli IT με δυνατότητα σύνδεσης με το smartphone και το tablet σου μέσω Bluetooth. Μέσω της εφαρμογής έχεις όλες τις πληροφορίες για την πίεσή σου στο κινητό με κατατοπιστικούς πίνακες και σχεδιαγράμματα.


Omron RS7 Intelli IT Πιεσόμετρο Καρπού:

Έξυπνο πιεσόμετρο με τεχνολογία Bluetooth για εύκολη, γρήγορη και αυτόματη σύνδεση με το smartphone σου. Μέσω της εφαρμογής Omron connect για κινητά iPhone & Android εσύ και ο γιατρός σου έχετε αυτόματα την πλήρη εικόνα και διαχείριση της πίεσής σου από το smartphone (έλεγξε τη συμβατότητα του κινητού σου στο www.omronconnect.com). Μπορείς πλέον αυτόματα να έχεις όλες τις πληροφορίες για την πίεσή σου στο smartphone σου με κατατοπιστικούς πίνακες και σχεδιαγράμματα και να ακολουθείς τις οδηγίες του γιατρού σου.

Γρήγορη μέτρηση της πίεσης

Κλινικώς πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης και κλινικώς πιστοποιημένο και για χρήση από υπέρβαρα άτομα. Επιπλέον, διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία Advanced Positioning Sensor (APS) που υποδεικνύει τη σωστή θέση μέτρησης, ενώ είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση, με ένα κουμπί μόνο! Σου μετράει την πρωινή υπέρταση και προβάλλει τη μέση εβδομαδιαία τιμή των πρωινών και βραδινών μετρήσεων ξεχωριστά.

Επιπλέον χαρακτηριστικά:

Με ένδειξη στην οθόνη εάν η πίεση είναι εκτός των φυσιολογικών ορίων
Με ανίχνευση κίνησης σώματος κατά τη διάρκεια της μέτρησης για μέγιστη ακρίβεια
Με ανίχνευση ακανόνιστων καρδιακών παλμών (αρρυθμία)
Με οδηγό σωστής τοποθέτησης του πιεσομέτρου στον καρπό
Μεγάλο περικάρπιο 13,5-21,5 εκ. για να εφαρμόζει σε όλους τους χρήστες
Μνήμη 100 μετρήσεων για 2 διαφορετικούς χρήστες με ημερομηνία, ώρα και μέσο όρο
Με ελληνικές οδηγίες χρήσης


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Προϊόντος Πιεσόμετρο καρπού
Μνήμες 100 x 2
Επιπλέον Έξυπνο πιεσόμετρο με τεχνολογία Bluetooth για εύκολη, γρήγορη και αυτόματη σύνδεση με το κινητό σου.Mέσω της εφαρμογής Omron connect για κινητά iPhone & Android
Εγγύηση Προμηθευτή 5 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.leoussis.gr/Products.aspx

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.