Αρχική

/

Προσωπική Φροντίδα

/

Υγεία - Ευεξία

/

Ζυγαριές Μπάνιου

Withings WS50B WiFi Black Ζυγαριά ΜπάνιουΚωδικός προϊόντος : 139760

  • Οθόνη Ενδείξεων : Ψηφιακή

  • Μέγιστο Βάρος : 150 kg

  • Ακρίβεια Ζυγίσματος : 100 gr

  • Λιπομέτρηση: Υποστηρίζεται

  • Αυτόματο Σβήσιμο: Διαθέτει

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η Withings WiFi Ζυγαριά/Λιπομετρητής μετρά το βάρος σου και υπολογίζει αυτόματα το σωματικό σου λίπος και μυϊκή μάζα.


Ζυγαριά Μπάνιου Withings WS50B WiFi Black:

Πέτυχε τους στόχους σου!

Η Withings WiFi Ζυγαριά/Λιπομετρητής μετρά το βάρος σου και υπολογίζει αυτόματα το σωματικό σου λίπος και μυϊκή μάζα. Έτσι σου επιτρέπει να συγκεντρωθείς στη διακύμανση του βάρους σου, να θέσεις στόχους, αλλά και να εντοπίσεις τα αίτια που προκαλούν τις αλλαγές! Κατέβασε την εφαρμογή στην smart συσκευή σου (Android, iOS) και δημιούργησε το δικό σου λογαριασμό και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου (φύλο, ημερομηνία γέννησης, ύψος). Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να παρακολουθείς την πορεία του βάρους σου, να ανατρέχεις στις προηγούμενες μετρήσεις σου αλλά και να θέτεις στόχους για το επιθυμητό βάρος και λίπος σου.

Παρακολόυθησε την πορεία του βάρους σου:

Η διαδικτυακή εφαρμογή παρέχει πρόσβαση στις μετρήσεις σου μέσα από ένα απλό και εύχρηστο γραφικό περιβάλλον επιτρέποντας την πλοήγηση σε βάθος χρόνου αλλά και την επιλογή συγκεκριμένων μετρήσεων με την απεικόνιση τον επιμέρους τους παραμέτρων (λίπος, μυϊκή μάζα, BMI). Με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσεις μια συνολική εικόνα της πορείας του βάρους σου. Με αυτή την εφαρμογή μπορείς να μοιράζεσαι τις μετρήσεις σου με τους φίλους σου, τον διαιτολόγο σου, ακόμα και με τον γιατρό σου μέσω email ή να αναρτάς τα δεδομένα σου σε Facebook και Twitter!

Για περισσότερους από έναν χρήστη:

Η WiFi Ζυγαριά/Λιπομετρητής αναγνωρίζει αυτόματα ποιος ανέβηκε πάνω της έτσι ώστε να μπορεί να την χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια! Μπορεί να αναγνωρίζει έως 8 χρήστες.

Εντυπωσιακή και ποιοτική κατασκευή:


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Οθόνη Ενδείξεων Ψηφιακή
Μέγιστο Βάρος 150 kg
Ακρίβεια Ζυγίσματος 100 gr
Λιπομέτρηση Υποστηρίζεται
Αυτόματο Σβήσιμο Διαθέτει
Συνδεσιμότητα WiFi
Συμβατό με Λειτουργικό Android, iOS
Ενδείκνυται για Οικιακή & Επαγγελματική χρήση
Άλλες λειτουργίες Μπορεί να αναγνωρίζει έως 8 χρήστες.
Τύπος Μπαταρίας 4 x AAA
Εγγύηση Προμηθευτή 1 έτος
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.withings.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.