Αρχική

/

Προσωπική Φροντίδα

/

Υγεία - Ευεξία

/

Ζυγαριές Μπάνιου

Omron Viva Έξυπνη Ζυγαριά-ΛιπομετρητήςΚωδικός προϊόντος : 200934

  • Οθόνη Ενδείξεων : Ψηφιακή

  • Μέγιστο Βάρος : 150 kg

  • Ακρίβεια Ζυγίσματος : 100 gr

  • Λιπομέτρηση: Υποστηρίζεται

  • Αυτόματο Σβήσιμο: Διαθέτει

144.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η έξυπνη ζυγαριά μπάνιου Omron Viva μετράει εύκολα και αξιόπιστα τις παραμέτρους της υγείας της καρδιάς, το σωματικό λίπος, το μυϊκό ιστό, το σπλαχνικό λίπος σε 30 επίπεδα. Επίσης, μετράει το βάρος (μέχρι 150kg ανά 100g), το δείκτη μάζας σώματος (BMI) και το μεταβολισμό ηρεμίας σε θερμίδες (kcal). Διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης με το smartphone σου μέσω bluetooth.


Omron Viva Ζυγαριά Μπάνιου:

Κλινικά πιστοποιημένη έξυπνη ζυγαριά-λιπομετρητής με τεχνολογία Bluetooth για μέτρηση και παρακολούθηση 6 παραμέτρων. Μετράει τις παραμέτρους της υγείας της καρδιάς όπως σωματικό λίπος σε %, μυϊκό ιστό σε % και σπλαχνικό λίπος σε 30 επίπεδα. Επίσης, μετράει το σωματικό βάρος (μέχρι 150kg ανά 100gr), το δείκτη μάζας σώματος (BMI) και το μεταβολισμό ηρεμίας σε θερμίδες (kcal). Μέσω της εφαρμογής Omron connect για κινητά iPhone & Android έχεις αυτόματα όλες τις μετρήσεις με κατατοπιστικούς πίνακες και σχεδιαγράμματα στο κινητό σου (έλεγξε τη συμβατότητα του κινητού στο www.omronconnect.com) Μοιράσου τις μετρήσεις σου με τον γιατρό, τον διατροφολόγο ή τον γυμναστή σου και ακολούθησε τις οδηγίες του για έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Η έξυπνη ζυγαριά-λιπομετρητής Omron Viva αποτελεί μέρος του οικοσυστήματος "Omron connect". Συνδύασε τη χρήση της μαζί με ένα από τα έξυπνα πιεσόμετρα Omron EVOLV, Omron M7 Intelli IT ή Omron RS7 Intelli IT και παρακολούθησε με ακρίβεια τις αλλαγές στο σώμα, την πίεση και τον παλμό σου.

Δες την πλήρη εικόνα

Χρησιμοποιώντας μια συσκευή παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης που συνδέεται με το Omron connect, σε συνδυασμό με τη μέτρηση της σύνθεσης του σώματός σου, μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα την καρδιαγγειακή σου υγεία και να λάβεις έγκαιρα δράση!

Σωματικό λίπος

Ακόμη και όταν το βάρος και ο BMI (δείκτης μάζας σώματος) σου βρίσκονται σε φυσιολογικά επίπεδα, πολύ σημνατικό είναι να ελέγξεις και το επίπεδο του σωματικού σου λίπους και το σπλαχνικό λίπος έαν είναι υψηλό.

Ακριβείς πληροφορίες για ένα ισχυρότερο σώμα

Η διατήρηση της υγιούς μυϊκής μάζας μπορεί να σε βοηθήσει να μειώσεις την αρτηριακή σου πίεση και να διαχειριστείς τα επίπεδα λίπους σου. Δημιούργησε ή διατήρησε τη μυϊκή σου δύναμη για να κάνεις το σώμα σου πιο δυνατό και υγιέστερο. Επίσης, διαθέτει αυτόματη αναγνώριση χρήστη και μνήμη 30 μετρήσεων ανά χρήστη για 4 διαφορετικούς χρήστες και επισκέπτη.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Οθόνη Ενδείξεων Ψηφιακή
Μέγιστο Βάρος 150 kg
Ακρίβεια Ζυγίσματος 100 gr
Λιπομέτρηση Υποστηρίζεται
Αυτόματο Σβήσιμο Διαθέτει
Συνδεσιμότητα Bluetooth
Συμβατό με Λειτουργικό Android, iOS
Άλλες λειτουργίες Μετράει το σωματικό λίπος, το μυϊκό ιστό, το σπλαχνικό λίπος σε 30 επίπεδα, το δείκτη μάζας σώματος (BMI) και το μεταβολισμό ηρεμίας σε θερμίδες (kcal)
Τύπος Μπαταρίας Αλκαλικές ΑΑΑ
Επιπλέον Οικοσύστημα "Omron connect": Συνδύασε τη χρήση της έξυπνης ζυγαριάς μαζί με τα έξυπνα πιεσόμετρα Omron EVOLV, M7 Intelli IT ή RS7 Intelli IT και παρακολουθήσε με ακρίβεια τις αλλαγές στο σώμα σου
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.leoussis.gr/Products.aspx
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.