Αρχική

/

Προσωπική Φροντίδα

/

Υγεία - Ευεξία

/

Στεγνωτήρες Χεριών

Dyson V HU02W Airblade Στεγνωτήρας ΧεριώνΚωδικός προϊόντος : 173224

Web Ευκαιρία
Χωρίς Μεταφορικά
  • Ισχύς Λειτουργίας (Watt): 1000

  • Φίλτρο HEPA: Διαθέτει

  • Χρόνος στεγνώματος χεριών (sec): 12

  • Ταχύτητες Λειτουργίας: 1

  • Λειτουργία Αέρα: Ψυχρή

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οι στεγνωτήρες χεριών Dyson Airblade είναι οι ταχύτεροι στο στέγνωμα χεριών με τις υψηλότερες προδιαγραφές υγιεινής με αέρα που καθαρίζεται μέσα από φίλτρα HEPA. Επιπλέον διαθέτουν πιστοποίηση λειτουργίας μειωμένου θορύβου.


Γρήγοροι
Με τους συμβατικούς στεγωτήρες, το στέγνωμα των χεριών μπορεί να διαρκεί έως και 43 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι πάρα πολύ. Δοκιμές με βάση το πρωτόκολλο NSF P335 δείχνουν ότι οι στεγνωτήρες χεριών Dyson Airblade είναι γρήγοροι, αφού στεγνώνουν τα χέρια σε 12 δευτερόλεπτα το μέγιστο.

Με τις υψηλότερες προδιαγραφές υγιεινής
Ορισμένοι στεγνωτήρες απορροφούν ακάθαρτο αέρα από τον χώρο της τουαλέτας, με τον οποίο στεγνώνουν στη συνέχεια τα χέρια σας. Οι στεγνωτήρες χεριών Dyson Airblade χρησιμοποιούν φίλτρα HEPA. Συνεπώς, τα χέρια στεγνώνουν χρησιμοποιώντας καθαρότερο αέρα και όχι ακάθαρτο.

Χαμηλό λειτουργικό κόστος
Οι στεγνωτήρες Dyson Airblade έχουν έως και 80% μικρότερο λειτουργικό κόστος σε σύγκριση με άλλους στεγνωτήρες χεριών και έως και 98% μικρότερο λειτουργικό κόστος από τις χειροπετσέτες.

Χωρίς απορρίμματα χαρτιού
Οι χρησιμοποιημένες χειροπετσέτες σπάνια ανακυκλώνονται και καταλήγουν σε χώρους υγειονομικής ταφής ή σε αποτεφρωτήρες.

Πώς λειτουργεί η τεχνολογία Airblade


Ψηφιακό μοτέρ Dyson V4
Επτά χρόνια ερευνών και δοκιμών οδήγησαν στην κατασκευή του Dyson V4, ενός συμπαγούς ψηφιακού μοτέρ μεγάλης ισχύος. Είναι το μοναδικό μοτέρ με δυνατότητα αναρρόφησης έως και 35 λίτρων αέρα το δευτερόλεπτο μέσω φίλτρου HEPA, ώστε να στεγνώνει τα χέρια σε 12 δευτερόλεπτα το μέγιστο.

Φίλτρο HEPA
Οι στεγνωτήρες χεριών Dyson Airblade διαθέτουν φίλτρα HEPA στο βασικό εξοπλισμό, τα οποία αιχμαλωτίζουν το 99,9% των σωματιδίων σε μέγεθος βακτηρίου. Συνεπώς, τα χέρια στεγνώνουν χρησιμοποιώντας καθαρότερο αέρα και όχι ακάθαρτο.

Τεχνολογία Airblade
Φύλλα αέρα με ταχύτητα 690 χλμ/ώρα απομακρύνουν το νερό και από τις δύο πλευρές των χεριών ταυτόχρονα.

Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Ισχύς Λειτουργίας (Watt) 1000
Φίλτρο HEPA Διαθέτει
Χρόνος στεγνώματος χεριών (sec) 12
Ταχύτητες Λειτουργίας 1
Λειτουργία Αέρα Ψυχρή
Αυτόματη Ανέπαφη Λειτουργία Υποστηρίζεται
Χρώμα Λευκό
Διαστάσεις σε cm 39.4 x 23.4 x 10
Επιπλέον Απομακρύνει το 99,95% των βακτηρίων, ο μοναδικός στεγνωτήρας με πιστοποίηση του NSF, 35% πιο αθόρυβος από τον προκάτοχό του, εύκολη εγκατάσταση/απεγκατάσταση
Εγγύηση Προμηθευτή 5 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.gr.dyson.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.