Αρχική

/

Προσωπική Φροντίδα

/

Υγεία - Ευεξία

/

Οδοντόβουρτσες

Braun Oral-B Incredibles 2 Kids ΟδοντόβουρτσαΚωδικός προϊόντος : 197074

  • Τύπος Λειτουργίας : Επαναφορτιζόμενη

  • Παλμικές κινήσεις ανά λεπτό: Δεν Διαθέτει

  • Στρέψεις ανά λεπτό: 7.600

  • Χρονοδιακόπτη: Διαθέτει

  • Αισθητήρα Ελεγχόμενης Πίεσης: Δεν διαθέτει

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Επαναφορτιζόμενη παιδική οδοντόβουρτσα κατάλληλη για παιδιά άνω των 3 ετών, με χρονοδιακόπτη 1 λεπτού και κεφαλή βουρτσίσματος Stages Power, ενώ είναι σχεδιασμένη να βοηθά τα παιδιά να βουρτσίζουν καλύτερα τα δόντια τους και περισσότερο. Διαθέτει βουρτσάκι με εξαιρετικά μαλακές ίνες, απαλές με τα δόντια και τα ούλα των παιδιών, υπερυψωμένες μπλε ίνες σχεδιασμένες για τον καθαρισμό της επιφάνειας των δοντιών, κατάλληλο μέγεθος για το παιδικό στόμα και βάση φόρτισης.
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Λειτουργίας Επαναφορτιζόμενη
Παλμικές κινήσεις ανά λεπτό Δεν Διαθέτει
Στρέψεις ανά λεπτό 7.600
Χρονοδιακόπτη Διαθέτει
Αισθητήρα Ελεγχόμενης Πίεσης Δεν διαθέτει
Χρώμα Μπλέ - Κόκκινο
Βάρος σε gr 280
Επιπλέον Με πολύ μαλάκες ίνες που είναι απαλές στα ούλα των παιδιών
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.oralb.com/
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.