Τρόποι πληρωμής

Collect at store
Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου με πέντε (5) διαφορετικούς τρόπους.
1. Μετρητά   2. Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα   3. Πλάνο Δόσεων Κωτσόβολος   4. Αντικαταβολή   5. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
1. Μετρητά
Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου καθώς και οποιαδήποτε άλλη συμφωνημένη χρέωση και επιβάρυνση στα ταμεία των καταστημάτων της αλυσίδας μας, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Collect @ Store.
2. Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα
Μπορείς να πληρώσεις με πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Diners και American Express. Επιπλέον σου δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις χρεωστικές κάρτες και προπληρωμένες που έχουν εκδοθεί από αναγνωρισμένη ελληνική ή αλλοδαπή τράπεζα και αποδέχεται η εταιρεία μας.Παρέχεται η δυνατότητα αγοράς με δόσεις με χρέωση πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard, Diners και American Express). Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να συμφωνήσετε εξόφληση σε 3, 6, 12,  24, 36, και 48 άτοκες δόσεις, εφόσον η κάρτα σου υποστηρίζει τον επιλεγμένο αριθμό δόσεων.
Η εξόφληση του ποσού γίνεται εφάπαξ ή με χρέωση δόσεων.
Έως 6 δόσεις για αγορές μέχρι €99,99
Έως 12 δόσεις για αγορές από €100 μέχρι €299,99
Έως 24 δόσεις για αγορές από €300 μέχρι €499,99
Έως 36 δόσεις για αγορές από €500 μέχρι €999,99
Έως 48 δόσεις για αγορές από €1000 και άνω.
 
Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της κατά την έγκριση και αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που συνεπάγεται την κατάρτιση της πώλησης (η χρέωση μπορεί να γίνει τότε ακόμα και στην περίπτωση που κάποιο ή κάποια από τα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από προμηθευτές).
Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.
3. Πλάνο Δόσεων Κωτσόβολος
Ένας τρόπος πληρωμής που σου χαρίζει ευκολία προσαρμοσμένη στα μέτρα σου. Μπορείς -χωρίς πιστωτική κάρτα- να ορίσεις εσύ το ποσό της δόσης που σε εξυπηρετεί, αλλά και τον αριθμό των μηνών που θα χρειαστείς για την αποπληρωμή. Μάθε περισσότερα για το ΠΛΑΝΟ ΔΟΣΕΩΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. Η διαδικασία ολοκληρώνεται στο κατάστημα Κωτσόβολος που θα επιλέξεις φέρνοντάς μας την ταυτότητα και το πιο πρόσφατο εκκαθαριστικό της εφορίας, αφού πρώτα θα έχεις ειδοποιηθεί από εκπρόσωπο της εταιρείας.
Η έγκριση της αίτησης περί χορήγησης δανείου επαφίεται αποκλειστικά στον έλεγχο και την αξιολόγηση της συνεργαζόμενης κάθε φορά Τράπεζας με τους όρους που στη σχετική αίτηση διαλαμβάνονται και με βάση τις πολιτικές χορήγησης δανείων που οι Τράπεζες αυτές εφαρμόζουν κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης. Ο πελάτης οφείλει να υποβάλει απολύτως αληθή και ακριβή στοιχεία και έγγραφα με βάση την πολιτική χορηγήσεων που οι Τράπεζες εφαρμόζουν. Σε περίπτωση έγκρισης του δανείου, το προϊόν του δανείου διατίθεται απευθείας για την εξόφληση του τιμήματος ή μέρους αυτού αναλόγως της συμφωνίας με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
4. Αντικαταβολή
Χωρίς κόπο και χωρίς χρήση πιστωτικών καρτών. Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου -κατά την παράδοση στο χώρο σου- πληρώνοντας το σύνολο του λογαριασμού στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών.
• Ισχύει για ποσά έως €1.500 για ιδιώτες και έως €500 για επιτηδευματίες
• Για ποσά μεγαλύτερα των €900 διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε την προκαταβολή μέρους του ποσού ως προϋπόθεση για την έναρξη εκτέλεσης της παραγγελίας (30% της συνολικής αξίας της παραγγελίας). Όλες οι παραγγελίες με αντικαταβολή επιβεβαιώνονται σε κάθε περίπτωση τηλεφωνικά από τους συνεργάτες μας.
Η προκαταβολή είναι πιο πιθανό να ζητηθεί εκ μέρους μας στις περιπτώσεις που η παραγγελία σου περιλαμβάνει προϊόντα που απαιτούν παραγγελία από προμηθευτή μας.
5. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Κάνε την παραγγελία σου ηλεκτρονικά και εξόφλησε την με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Παρακάτω είναι οι Τράπεζες που συνεργαζόμαστε και μπορείς να καταθέσεις τα χρήματα που αναλογούν στην παραγγελία σου:

•Πειραιώς   GR1501720110005011000045012
•Εθνική       GR4001101500000015047044282
•Alpha        GR8801401170117002320000650
•Eurobank   GR2002600250000410200466453
Δες ποιά από τις παραπάνω τράπεζες σε εξυπηρετεί και προχώρησε στην ηλεκτρονική κατάθεση. Όταν θα σου ζητηθεί ονοματεπώνυμο δικαιούχου καταχώρησε "DIXONS SOUTH - EAST EUROPE Α.Ε.Β.Ε." και στο πεδίο "ποσό" το συνολικό ποσό της παραγγελίας σου. Μην ξεχάσεις στις πληροφορίες να συμπληρώσεις το ονοματεπώνυμο σου και τον κωδικό ηλεκτρονικής παραγγελίας. Τέλος στείλε μας το καταθετήριο στο email internetsales@kotsovolos.gr . Μόλις μας στείλεις το καταθετήριο θα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες για να παραλάβεις άμεσα τα διαθέσιμα προϊόντα.
ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.