Βρες τον καταψύκτη που καλύπτει τις ανάγκες σου

ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ,
ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ!
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ
Μήπως η κατάψυξη του ψυγείου σου είναι σχεδόν πάντοτε τόσο γεμάτη που περνάς μία μικρή δοκιμασία κάθε φορά που θέλεις να στριμώξεις στο εσωτερικό της τα καινούρια σου ψώνια; Τότε ένας καταψύκτης μπορεί να σε απαλλάξει από την ταλαιπωρία, αφού θα σου εξασφαλίζει αρκετό χώρο για να συντηρείς για μήνες κρέας, ψάρια, πουλερικά, λαχανικά και φρούτα, ή ακόμη και μαγειρεμένο φαγητό για ένα χρονικό διάστημα 1-2 εβδομάδων.
Χρόνο με το χρόνο, οι καταψύκτες αποκτούν θέση σε ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά στην Ελλάδα, αφού με την αποθήκευση μεγάλης ποσότητας τροφίμων που προσφέρουν, κυριολεκτικά λύνουν τα χέρια στις μεγάλες οικογένειες και σε όσους δεν μπορούν να ψωνίζουν συχνά λόγω έλλειψης χρόνου. Επίσης, “ταιριάζουν γάντι” σε εκείνους που κυνηγούν ή ψαρεύουν, ενώ είναι ιδανική λύση και για το εξοχικό.
Αν έχεις αποφασίσει πως ήρθε η ώρα να αγοράσεις καταψύκτη, ή θέλεις να αντικαταστήσεις τη συσκευή που χρησιμοποιείς εδώ και χρόνια, τότε στην αγορά θα βρεις μοντέλα με μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη και τεχνικές προδιαγραφές, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να μην βρεις ένα προϊόν που θα καλύπτει τις ανάγκες σου. Εκτός όμως από τη χωρητικότητα, τον τύπο ή τις έξτρα λειτουργίες, στην επιλογή που θα κάνεις θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου πως, όπως συμβαίνει και με τα ψυγεία, οι καταψύκτες έχουν την ιδιαιτερότητα να βρίσκονται συνεχώς σε λειτουργία, καταναλώνοντας ρεύμα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Επομένως, η ενεργειακή τους κλάση, δηλαδή η ηλεκτρική ενέργεια που χρειάζονται για να λειτουργήσουν, είναι ένα σημαντικό κριτήριο για να καταλήξεις στην αγορά σου. Κι αυτό γιατί ένα ακριβότερο μοντέλο, που έχει όμως μικρή κατανάλωση, μπορεί από την οικονομία στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού να αποσβέσει σε μερικά χρόνια τη διαφορά της τιμής του από μία φθηνότερη συσκευή, η οποία όμως “καίει” περισσότερο ρεύμα.
ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.