Οδηγός Αγοράς Laptop

Διάλεξε laptop ή Macbook σαν ειδικός!
ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Με αρκετά μικρές διαστάσεις και βάρος για να μπορείς να το έχεις συνεχώς μαζί σου, και παράλληλα με τεχνικά χαρακτηριστικά για να χρησιμοποιείς και τα πιο “βαριά” προγράμματα - εφαρμογές, ένα laptop ή ένα Macbook είναι το καλύτερο εργαλείο που μπορείς να επιλέξεις. Αποτελεί ιδανική επιλογή για σοβαρή εργασία, αλλά και για να παίζεις κορυφαία παιχνίδια, είτε βρίσκεσαι στο σπίτι είτε εν κινήσει.
Τα tablets και τα smartphones μεγάλου μεγέθους έχουν “κλέψει” τα τελευταία χρόνια την προτίμηση αρκετών χρηστών. Ωστόσο, στην περίπτωση που θέλεις π.χ. να γράψεις μία εργασία για το σχολείο ή το πανεπιστήμιο, ή να κάνεις ακόμη και την πιο απλή επεξεργασία σε ένα βίντεο, τότε μάλλον θα τα βρεις σκούρα με μία “έξυπνη” συσκευή. Αν μάλιστα σκέφτεσαι να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου σε videogames που κυκλοφορούν για το PlayStation ή το Xbox, τότε η λύση του φορητού υπολογιστή είναι μάλλον μονόδρομος.
Ένα ακόμη πλεονέκτημα που έχουν οι φορητοί υπολογιστές είναι πως θα βρεις μοντέλα με τεράστια ποικιλία σε hardware, μεγέθη και τιμές. Επομένως, είναι πρακτικά αδύνατον να μην καταλήξεις σε κάποιο που να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σου.
Μήπως όμως, από την άλλη μεριά, αυτή η τόσο μεγάλη ποικιλία σου κάνει δύσκολο να ξεχωρίσεις ποια είναι τα βασικά κριτήρια που θα πρέπει να λάβεις υπόψη, για να κάνεις την καλύτερη επιλογή; Τότε, αν διαβάσεις αυτό τον οδηγό αγοράς, θα δεις ποια χαρακτηριστικά είναι αυτά που καθορίζουν την “ταυτότητα” ενός υπολογιστή και τα “σενάρια χρήσης” για τα οποία είναι κατάλληλος. Συγκρίνοντας αυτά τα “σενάρια χρήσης” με τις δικές σου ανάγκες και την καθημερινότητά σου, θα είσαι σίγουρος πως η συσκευή που θα επιλέξεις θα σε καλύψει πλήρως.
ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.