Οδηγός αγοράς αφυγραντήρα - Φίλτρα & ιονιστής

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ
Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ!
 
Όλοι οι κατασκευαστές αξιοποιούν το γεγονός ότι ένας αφυγραντήρας ανακυκλώνει τον αέρα και προσπαθούν να βελτιώνουν την ποιότητά του. Έτσι, στην πιο απλή περίπτωση, ενσωματώνουν στα προϊόντα τους πλενόμενα φίλτρα που κατακρατούν τη σκόνη.
Επίσης, θα βρεις μοντέλα που διαθέτουν φίλτρα HEPA (High Efficiency Particulate Air), ώστε να συγκρατούν και άλλα αιωρούμενα σωματίδια ή αλλεργιογόνα. Παράλληλα, δεν λείπουν οι αφυγραντήρες με φίλτρα ενεργού άνθρακα που εγκλωβίζουν και τις οργανικές πτητικές ενώσεις (VOC).
Την ίδια στιγμή, πολλά προϊόντα έρχονται και με ιονιστή ώστε να καταπολεμούν τους αέριους ρύπους, τα βακτήρια και τα αλλεργιογόνα. Όπως συμβαίνει και με άλλες συσκευές που διαθέτουν ιονιστή, όπως τα κλιματιστικά μηχανήματα, και οι αφυγραντήρες απελευθερώνουν με αυτό τον τρόπο αρνητικά ιόντα, για να εξουδετερώνουν έτσι τις εστίες μόλυνσης.
ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.