Οδηγός αγοράς αφυγραντήρα - Άλλα χαρακτηριστικά

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ
Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ!
 
Εκτός από τις βασικές τεχνικές προδιαγραφές, που περιγράψαμε σε προηγούμενες ενότητες, ένας αφυγραντήρας υπόσχεται ακόμη περισσότερες ευκολίες.
Σύνδεση αποχέτευσης
Εκτός από τη συγκέντρωση των υγροποιημένων υδρατμών στον κάδο, τον οποίο πρέπει να αδειάζεις όταν γεμίζει, τα περισσότερα μοντέλα δίνουν τη δυνατότητα μόνιμης σύνδεσης με την αποχέτευση. Η δυνατότητα αυτή θα σου φανεί χρήσιμη αν θεωρείς «πονοκέφαλο» το άδειασμα του κάδου συλλογής, ενώ είναι απολύτως απαραίτητη στην περίπτωση που προορίζεις τη συσκευή για κάποιον χώρο όπου δεν έχεις συχνή παρουσία (π.χ. το υπόγειο), και επομένως είναι πρακτικά αδύνατο να αδειάζεις το δοχείο.
Στέγνωμα ρούχων
Κάνε ευκολότερο το στέγνωμα των ρούχων σου με τη βοήθεια του αφυγραντήρα σου. Ο θερμός αέρας που εκπέμπει η συσκευή βοηθά στο πιο γρήγορο στέγνωμα των ρούχων.
Αυτόματη επανεκκίνηση
Αρκετοί αφυγραντήρες έχουν τη δυνατότητα αυτόματης επαναλειτουργίας έπειτα από διακοπή ρεύματος. Μία δυνατότητα που είναι χρήσιμη για το εξοχικό ή την επαρχία, όπου οι διακοπές του ρεύματος είναι συχνότερες.
Αυτόματη απόψυξη
Η λειτουργία των αφυγραντήρων με συμπιεστή αυξάνει την αντοχή τους όταν λειτουργούν σε χαμηλές θερμοκρασίες. Με την αυτόματη απόψυξη, προστατεύουν τα κυκλώματά τους ώστε να παρατείνουν τη διάρκεια «ζωής» τους.
Ευκολία μεταφοράς & αποθήκευσης
Τα ροδάκια στη βάση και η χειρολαβή θα κάνουν πιο εύκολη τη μεταφορά της συσκευής, αν πρόκειται να σε «ακολουθεί» από δωμάτιο σε δωμάτιο. Επίσης, θα σε βοηθήσουν να την αποθηκεύσεις το καλοκαίρι, στο πατάρι ή το υπόγειο.
Επίπεδα θορύβου
Αν χρησιμοποιείς τη συσκευή στο χώρο που εργάζεσαι, ή ακόμη περισσότερο στο υπνοδωμάτιο την ώρα που κοιμάσαι, καλό θα είναι να επιλέξεις ένα μοντέλο όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο.
Ευκολία και άνεση
Κάποιοι αφυγραντήρες διαθέτουν έξυπνο τηλεχειριστήριο με ένδειξη θερμοκρασίας και υγρασίας, για μέγιστη ευκολία στη χρήση. Επίσης, ακόμη πιο σημαντικό και εύχρηστο είναι ότι κάποια μοντέλα μπορούν να συνδεθούν μέσω WiFi με το smartphone σου. Έτσι, η χρήση της συσκευής γίνεται παιχνίδι.
ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.