Οδηγός αγοράς αφυγραντήρα - Tips

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ
Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ!
 
Μικροί κανόνες καλής χρήσης, που θα κάνουν τον αφυγραντήρα σου να λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο αποδοτικά.
Διάλεξε σωστή θέση
Αν έχεις έναν αφυγραντήρα που μπορεί να καλύψει μόνο επιμέρους δωμάτια του σπιτιού σου, τότε θα πρέπει να απομονώνεις κάθε φορά το χώρο που πρόκειται να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή. Αντίθετα, στην περίπτωση που η συσκευή μπορεί να καλύψει όλο το σπίτι σου, θα πρέπει να τον τοποθετήσεις σε μία κεντρική θέση φροντίζοντας να είναι ανοικτές οι πόρτες όλων των δωματίων. Επίσης, θα πρέπει η συσκευή να μην είναι εκτεθειμένη στον ήλιο και να βρίσκεται μακριά από οποιαδήποτε πηγή θερμότητας.
Άσε τον αφυγραντήρα να «αναπνεύσει»
Η συσκευή λειτουργεί απορροφώντας τον αέρα του χώρου, για να απομακρύνει τους υδρατμούς, και να τον απελευθερώσει στη συνέχεια ξανά στο χώρο. Επομένως, ο «νούμερο 1» κανόνας είναι πως δεν θα πρέπει να εμποδίζεται η είσοδος και η έξοδος του αέρα.
Περιόρισε την εκπομπή υδρατμών
Μπορείς να βοηθήσεις τη συσκευή στην αποστολή της, περιορίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τον εμπλουτισμό του αέρα με επιπλέον υγρασία. Έτσι, για παράδειγμα, αν τυχόν τον χρησιμοποιείς στην κουζίνα ενώ ταυτόχρονα μαγειρεύεις, θα πρέπει να «δουλεύει» παράλληλα και ο απορροφητήρας. Επίσης, στην περίπτωση που πρόκειται να κάνεις μπάνιο, φρόντισε αν γίνεται να απομονώσεις το χώρο από το υπόλοιπο σπίτι, ανοίγοντας στη συνέχεια το παράθυρο για να φύγουν οι υδρατμοί.
ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.