Αρχική

/

Οικιακός Εξοπλισμός

/

Μηχανές Καφέ & Ροφημάτων

/

Αποχυμωτές

Hurom H-AA-DBE17 ΑποχυμωτήςΚωδικός προϊόντος : 181025

 • Ισχύς : 150 Watt

 • Χωρητικότητα : 0.5 lt

 • Συνεχής Ροή: Υποστηρίζεται

 • Δοχείο Συλλογής Υπολειμμάτων: Διαθέτει

 • Χρώμα: Γκρί

549.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αποχυμωτής Hurom H-AA-DBE17 με τεχνολογία αργής συμπίεσης και ταχύτητα 43 στροφές/λεπτό, μιμείται την κίνηση των χεριών κατά την αποχύμωση φρούτων και λαχανικών διατηρώντας τις θρεπτικές ουσίες των χυμών.


Try Me: Απολαμβάνουμε θρεπτικούς χυμούς με τον Slow Juicer Hurom

Hurom H-AA-DBE17 Slow Juicer

Απόλαυσε φρέσκους, ακατέργαστους και πλούσιους σε βιταμίνες χυμούς στο σπίτι σου!

Ο αποχυμωτής Hurom H-AA-DBE17, με τεχνολογία αργής συμπίεσης και χαμηλή ταχύτητα 43 στροφές ανά λεπτό, μιμείται την κίνηση των χεριών κατά την αποχύμωση, διατηρώντας έτσι τις θρεπτικές ουσίες των φρούτων και λαχανικών. Ξεκίνησε την ημέρα σου με ένα φρέσκο χυμό, πλούσιο σε βιταμίνες που θα σε γεμίσει ενέργεια!

Τον δοκιμάσαμε στην εκπομπή "Βάζουμε τον Chef στην Πρίζα":

Βάζουμε τον Chef, Γιώργο Τσούλη, στην Πρίζα για μια υγιεινή και νόστιμη συνταγή για μαρμελάδα και χυμό παντζάρι στον αποχυμωτή Hurom H-AA-DBE17.

Τεχνολογία αργής συμπίεσης

Η τεχνολογία Slow Squeeze της Hurom, είναι μια μέθοδος αργής αποχύμωσης που πιέζει αργά τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά σε χαμηλή ταχύτητα έτσι ώστε να μην παράγει θερμότητα και οξειδώνονται. Αυτή η προηγμένη τεχνική συμπίεσης, χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό τεχνολογιών συμπίεσης, φιλτραρίσματος και ανάμιξης για την παραγωγή χυμών υψηλής ποιότητας.

Εύκολη λήψη θρεπτικών συστατικών

Οι αποχυμωτές αργής συμπίεσης Hurom έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν τις γεύσεις και τα αρώματα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών ελαχιστοποιώντας την οξείδωση και την έκθεσή τους στη θερμότητα. Ο Slow Juicer Hurom, όχι μόνο παράγει υγιεινούς και πλούσιους σε θρεπτικά συστατικά χυμούς αλλά διατηρεί και όλα τα οφέλη από τις θρεπτικές ουσίες που βρίσκονται στους σπόρους και στις φλούδες των φρούτων! Οι χυμοί Ηurom έχουν μεγαλύτερο βαθμό απορρόφησης βιταμινών και μικρότερο χρόνο πέψης, σε σύγκριση με την απευθείας κατανάλωση φρούτων και λαχανικών.

Εργονομικός σχεδιασμός και ευελιξία

 • Ο αποχυμωτής αργής συμπίεσης της Hurom, είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό πλαστικό ABS, Tritan και είναι BPA-Free
 • Ο κώνος σύνθλιψης χαμηλής ταχύτητας, αξιοποιεί μέχρι και την τελευταία σταγόνα χυμού, ενώ τα 2 σουρωτήρια, λεπτό & χοντρό, σου δίνουν τη δυνατότητα επιλογής της υφής του χυμού σου
 • Λειτουργεί αθόρυβα και αποτελεσματικά με ισχύ μόλις 150 Watt και διαθέτει ειδικό εξάρτημα για παρασκευή παγωτού
 • Χωρητικότητα κάδου 500ml
 • Περιστρεφόμενη βούρτσα 17 στροφές/λεπτό
 • Δυνατότητα δημιουργίας smoothie

Hurom, ο πιο απολαυστικός χυμός

Η τεχνολογία Slow Squeeze της Hurom είναι μια μέθοδος αποχύμωσης που πιέζει αργά τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά. Αυτή η προηγμένη τεχνική συμπίεσης χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό τεχνολογιών συμπίεσης, φιλτραρίσματος και ανάμιξης για την παραγωγή χυμών υψηλής ποιότητας.
Οι αργοί αποχυμωτές Hurom έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν τις γεύσεις και τα αρώματα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών ελαχιστοποιώντας την οξείδωση και την έκθεσή τους στη θερμότητα που παράγεται από τον κινητήρα του αποχυμωτή.

Καινοτόμος μηχανισμός συμπίεσης

Στύψιμο
Φιλτράρισμα
Ανάμιξη
Κώνος στυψίματος
Είναι το κλειδί για την ελαχιστοποίηση της απώλειας θρεπτικών ουσιών που προκαλείται λόγω της έκθεσης στο οξυγόνο και τη θερμότητα λόγω τριβής. Ο Slow juicer πιέζει αποτελεσματικά τα συστατικά σε χαμηλές περιστροφικές ταχύτητες.
Λεπτό φίλτρο
Τέλειο φιλτράρισμα! Το λεπτό σουρωτήρι αφαιρεί στερεά σωματίδια από το χυμό, βελτιώνοντας την υφή του και διευκολύνοντας την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών στο σώμα.
Περιστροφική Βούρτσα Συνδυάζοντας τα χρώματα της φύσης! Η περιστρεφόμενη βούρτσα αναμειγνύει καλά τα θρεπτικά συστατικά από διάφορα φρούτα και λαχανικά, εμπλουτίζοντας έτσι τη γεύση και το άρωμα του χυμού.

Ποιο χυμό προτιμάς να πίνεις;

Αριστερά: Χυμός, με υψηλή ταχύτητα περιστροφής

Δεξιά: Ένα ποτήρι χυμού χωρίς πολτό, φτιαγμένο με χαμηλή περιστροφική ταχύτητα

Μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, ο πολτός σε ένα ποτήρι χυμό, φτιαγμένο με υψηλή ταχύτητα, θα αρχίσει να διαχωρίζεται, κάνοντας το χυμό να φαίνεται λιγότερο ελκυστικός.

Οι χυμοί Hurom που παράγονται με χαμηλή ταχύτητα περιστροφής, ακόμη και αυτοί που φτιάχνονται με τα ίδια φρέσκα φρούτα και λαχανικά, δεν εμφανίζουν έντονα το είδος διαχωρισμού στο ποτήρι, καθιστώντας τους πιο ελκυστικούς οπτικά και προσφέροντας μια καλύτερη συνολική εμπειρία κατανάλωσης χυμού.

Υψηλή απορρόφηση βιταμινών

Hurom Slow Juicer

Εύκολη λήψη θρεπτικών συστατικών από μια ποικιλία φρέσκων, βιολογικών φρούτων και λαχανικών
Ο Slow Juicer της Hurom όχι μόνο εκχυλίζει τα ένζυμα των φρούτων και λαχανικών, αλλά και τα θρεπτικά συστατικά μεταξύ των δεσμών των ενώσεων των ινών. Τα ένζυμα, τα οποία μπορούν να χάσουν όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες όταν εκτίθενται σε θερμότητα, και οι υδατοδιαλυτές βιταμίνες όπως η βιταμίνη C, είναι ιδιαίτερα ευάλωτες στη θερμότητα και το οξυγόνο. Κατά το σχεδιασμό των αποχυμωτών Hurom, εστιάζουν στην πρόληψη της απώλειας θρεπτικών ουσιών λόγω θερμότητας και οξείδωσης.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Ισχύς 150 Watt
Χωρητικότητα 0.5 lt
Συνεχής Ροή Υποστηρίζεται
Δοχείο Συλλογής Υπολειμμάτων Διαθέτει
Χρώμα Γκρί
Αυτόματη Παύση Λειτουργίας Δεν υποστηρίζεται
Αργή Αποχύμωση Διαθέτει
Φίλτρο Ανοξείδωτο
Ενδείκνυται για Οικιακή χρήση
Επιπλέον Εξάρτημα για παρασκευή παγωτού, Κινητήρας εναλλασσόμενου ρεύματος (motor a/c), 30 λεπτά συνεχούς λειτουργίας
Βάρος σε gr 4800
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή https://www.globalhurom.com/
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.