Αρχική

/

Οικιακός Εξοπλισμός

/

Μηχανές Καφέ & Ροφημάτων

/

Μηχανές Espresso

Delonghi EN170 Prodigio Silver Μηχανή NespressoΚωδικός προϊόντος : 160912

Τελευταία κομμάτια
Χωρίς Μεταφορικά
  • Delonghi EN170 Prodigio Silver
  • Delonghi EN170 Prodigio Silver
  • Delonghi EN170 Prodigio Silver
  • video
Εξαργύρωση δώρου εδώ
  • Ισχύς: 1260 Watt

  • Πίεση (bar): 19 bar

  • Σύστημα κάψουλας: Nespresso

  • Ακροφύσιο Ατμού : Δεν διαθέτει

  • Ρύθμιση Ροής Ατμού: Δεν υποστηρίζεται

από 199.90 € ΌΦΕΛΟΣ 60.00€
139.90 €

info

info

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Μηχανή nespresso Delonghi EN170 Prodigio Silver με αντλία πίεσης 19 bar, σύστημα θέρμανσης νερού Thermoblock, 3 επιλογές μεγέθους κούπας Ristretto, Espresso και Lungo και δυνάτοτητα σύνδεσης της συκευής με το smartphone σου μέσω bluetooth!


Μηχανή Nespresso Prodigio:


Η Prodigio είναι η πρώτη connected μηχανή της Nespresso, η οποία συνδέεται μέσω της έξυπνης τεχνολογίας Bluetooth με το smartphone ή το tablet σου (iPhone, iPad, Android smartphone) και σου προσφέρει πλεονεκτήματα όπως διαχείριση αποθέματος καψουλών, προγραμματισμός εκχύλισης την ώρα που επιθυμείς, εκχύλιση μέσω του smartphone σου, υποστήριξη της μηχανής και εύκολη εγγραφή της μηχανής σου στο Nespresso Club.

Η Prodigio επιτρέπει τη σύνδεση μέχρι 8 κινητών συσκευών με τον ίδιο λογαριασμό μέλους του Nespresso Club, ενώ φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη μηχανή και χωρίς τη χρήση της εφαρμογής. Η μηχανή διαθέτει 3 προγραμματιζόμενα μεγέθη κούπας Ristretto, Espresso και Lungo. Χάρη στην ενδεικτική λυχνία συντήρησης LED, η μηχανή θα σε ειδοποιήσει όταν το δοχείο καψουλών είναι γεμάτο, όταν το δοχείο νερού είναι άδειο ή όταν χρειάζεται να κάνεις αφαλάτωση στη μηχανή σου. Με την αντλία πίεσης 19 bar και τη λειτουργία αυτόματης απόρριψης κάψουλας θα πετυχαίνεις επαγγελματικό αποτέλεσμα εκχύλισης που θα αναδεικνύει τη γεύση και τα αρώματα των Εκλεκτών Ποικιλιών καφέ.

Η προθέρμανση της μηχανής επιτυγχάνεται σε μόλις 25'' ενώ η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας απενεργοποιεί τη μηχανή αυτόματα 9 λεπτά μετά τη χρήση της, καταναλώνοντας έτσι λιγότερη ενέργεια. Με τη συμπαγή σχεδίαση και το περιστρεφόμενο δοχείο νερού, η μηχανή ταιριάζει απόλυτα σε κάθε χώρο. Στη συσκευασία κάθε μηχανής Nespresso περιλαμβάνεται το σετ γευστικής δοκιμής 14 καψουλών.

Λειτουργίες

Η πρώτη connected μηχανή της Nespresso

Μέσω της εφαρμογής Nespresso για iPhone, iPad και Android και τη λειτουργία συνδεσιμότητας με Bluetooth, μπορείς να διαχειρίζεσαι το απόθεμα καψουλών σου, να προγραμματίζεις την εκχύλιση του καφέ σου την ώρα που επιθυμείς, να κάνεις εκχύλιση του καφέ σου μέσω της εφαρμογής και να λαμβάνεις τεχνική υποστήριξη.

Αντλία υψηλής πίεσης και σύστημα γρήγορης προθέρμανσης

H αντλία υψηλής πίεσης εγγυάται επαγγελματικό αποτέλεσμα στο φλυτζάνι σου που αναδεικνύει τα αρώματα και τη γεύση των Εκλεκτών Ποικιλιών καφέ. Η προθέρμανση της μηχανής ολοκληρώνεται σε 25'' χάρη στο σύστημα γρήγορης προθέρμανσης.

Ristretto, Espresso και Lungo

Η Prodigio διαθέτει 3 επιλογές μεγέθους κούπας: Ristretto, Espresso και Lungo, είτε μέσω της εφαρμογής για κινητά (εκχύλιση τώρα ή προγραμματισμός εκχύλισης) είτε απευθείας από τη μηχανή, χάρη στα 3 προγραμματιζόμενα πλήκτρα εκχύλισης. Χρησιμοποίησε την αναδιπλούμενη βάση στήριξης κούπας ανάλογα με το μέγεθος του φλυτζανιού σου. Με τη συμπαγή σχεδίαση της Prodigio και το περιστρεφόμενο δοχείο νερού, η μηχανή σου ταιριάζει σε κάθε χώρο.

Ξεχωριστές λειτουργίες Prodigio

Με την αυτόματη απόρριψη της χρησιμοποιημένης κάψουλας μπορείς να απολαμβάνεις τον καφέ σου με ένα απλό άγγιγμα του πλήκτρου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να εισάγεις την κάψουλα της επιλογής σου και να τοποθετήσεις την κούπα σου.

Χαρακτηριστικά & Οφέλη

Υψηλή τεχνολογία: Αντλία υψηλής πίεσης 19 bar και αυτόματη εξαγωγή κάψουλας με τεχνολογία γρήγορης προθέρμανσης σε μόνο 25 δευτερόλεπτα.
Espresso, Ristretto και Lungo: Φωτιζόμενα και προγραμματιζόμενα πλήκτρα για 3 μεγέθη κούπας Ristretto, Espresso και Lungo.
Ταιριάζει σε κάθε χώρο: χάρη στο περιστρεφόμενο δοχείο νερού και την αναδιπλούμενη σχάρα στήριξης κούπας. Με το ενσωματωμένο Aeroccino 3, μπορείς να παρασκευάζεις ζεστό και κρύο αφρό γάλακτος καθώς και ζεστό γάλα.
Ενδεικτικές λυχνίες LED: Η ενδεικτική λυχνία συντήρησης σε ειδοποιεί όταν το δοχείο νερού είναι άδειο, όταν ο χώρος απόρριψης καψουλών είναι γεμάτος ή δεν είναι τοποθετημένος και όταν χρειάζεται να κάνεις αφαλάτωση. Η ενδεικτική λυχνία Nespresso LED σε ειδοποιεί όταν σου απομένουν λίγες κάψουλες ή όταν το απόθεμά σου έχει τελειώσει.
Εξοικονόμηση ενέργειας: Η μηχανή απενεργοποιείται αυτόματα 9 λεπτά μετά τη χρήση, καταναλώνοντας έτσι λιγότερη ενέργεια.
Σχεδιασμός: Συμπαγής και εργονομικός σχεδιασμός που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε χώρο.
Απόλαυση από την πρώτη στιγμή: Στη συσκευασία κάθε μηχανής Nespresso περιλαμβάνεται το σετ γευστικής δοκιμής 14 καψουλών.

Αναδιπλούμενος δίσκος

Μπορείς να τοποθετήσεις όλων των μεγεθών τα φλιτζάνια και τα ποτήρια καθώς ο δίσκος αποστράγγισης είναι αναδιπλούμενος.

Δοχείο νερού

Αποσπώμενο δοχείο νερού χωρητικότητας 0.8 λίτρων, αφαιρείται και πλένεται πολύ εύκολα.

Συνεχής αναζήτηση για εξαιρετικό καφέ:

Επιλέγοντας τον άριστο κόκκο

Από το κεράσι του καφέ έως τη στιγμή της γευστικής δοκιμής, η Nespresso κατέχει σε βάθος κάθε βήμα της δημιουργίας των Εκλεκτών Ποικιλιών της. Η Nespresso επιλέγει αποκλειστικά εκείνους τους κόκκους καφέ που αποτελούν το κορυφαίο ποιοτικώς 1-2% της παγκόσμιας παραγωγής καφέ. Οργώνει τις πιο απομακρυσμένες γωνιές της γης αναζητώντας τις εκλεκτές αυτές ποιότητες που θα σου δώσουν μία εξαιρετική ποικιλία καφέ.

Δημιουργώντας τα χαρμάνια των Εκλεκτών Ποικιλιών

Οι εμπειρογνώμονες της Nespresso, όπως ακριβώς και οι αρωματοποιοί, δημιουργούν Εκλεκτές Ποικιλίες οι οποίες έχουν ξεχωριστά αρωματικά προφίλ και προσωπικότητα. Αναμειγνύουν κόκκους καφέ συγκεκριμένων προελεύσεων, ώστε τα αρωματικά τους προφίλ να συμπληρώνουν και να ενισχύουν το ένα το άλλο. Σε αυτό το στάδιο, που συνδυάζει τεχνογνωσία και έμπνευση, η Nespresso ξεχωρίζει διακριτά.

Καβουρδίζοντας

Για κάθε χαρμάνι, η Nespresso δημιουργεί ένα συγκεκριμένο προφίλ καβουρδίσματος, σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο που να αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διαφορετικών προελεύσεων. Αφού αλεστούν, οι Εκλεκτές Ποικιλίες συσκευάζονται στη χαρακτηριστική κάψουλα από αλουμίνιο. Απόλυτα αεροστεγές και μη τοξικό, το αλουμίνιο «φυλακίζει» τη φρεσκάδα των 900 αρωμάτων και γεύσεων του καφέ για 12 μήνες.

Συσκευάζοντας στην κάψουλα αλουμινίου

Η Nespresso προσφέρει μία μοναδική συλλογή 24 ποικιλιών, για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές σου προτιμήσεις για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Για τον τέλειο Espresso, οι Ειδικοί της Nespresso αναζητούν μόνο τις πιο εκλεκτές προελεύσεις, οι οποίες υπόσχονται να αποδώσουν τα πιο δελεαστικά αρώματα.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Ισχύς 1260 Watt
Πίεση (bar) 19 bar
Σύστημα κάψουλας Nespresso
Ακροφύσιο Ατμού Δεν διαθέτει
Ρύθμιση Ροής Ατμού Δεν υποστηρίζεται
Ξεχωριστό Φίλτρο για μερίδα Espresso Δεν διαθέτει
Αποσπώμενο Δοχείο Νερού Διαθέτει
Μεταλλική Πλάκα Προθέρμανσης Φλυτζανιών Δεν διαθέτει
Μύλος Καφέ Δεν διαθέτει
Χρώμα Ασημί
Επιπλέον 3 ρυθμίσεις ποσότητας καφέ
Βάρος σε Kg 2.950
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.delonghi.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.