Αρχική

/

Οικιακός Εξοπλισμός

/

Συσκευές Σιδερώματος

/

Συστήματα Σιδερώματος

Philips GC9642/60 Σύστημα ΣιδερώματοςΚωδικός προϊόντος : 158025

Αποκλειστικό
Τελευταία κομμάτια
  • Ισχύς: 2400 Watt

  • Πίεση : 7.2 bar

  • Αυτονομία: Απεριόριστη

  • Χωρητικότητα Δοχείου : 1.8 lt

  • Παραγωγή Ατμού : 135 gr / min

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σύστημα σιδερώματος Philips GC9642/60 με 7,2 bar πίεση ατμού για εξαιρετικά αποτελέσματα. Το PerfectCare Elite Silence είναι το καλύτερο και πιο αποτελεσματικό σίδερο της Philips με γεννήτρια ατμού, ήσυχο στη λειτουργία του αλλά πολύ ισχυρό. Με τεχνολογία OptimalTEMP, για σιδερώνεις όλα τα υφάσματα χωρίς ρύθμιση.


Πιο γρήγορο και εύκολο σιδέρωμα με το PerfectCare Elite


Το PerfectCare Elite Silence είναι το καλύτερο και πιο αποτελεσματικό σίδερο της Philips με γεννήτρια ατμού, ήσυχο αλλά και πολύ ισχυρό. Με τεχνολογία OptimalTEMP, τώρα μπορείς να σιδερώνεις από τζιν μέχρι μεταξωτά χωρίς να ρυθμίζεις τη θερμοκρασία. Εγγυημένα χωρίς καψίματα σε όλα τα υφάσματα που σιδερώνονται. Με συνεχόμενη παροχή ατμού 135γρ./λεπτό και βολή ατμού 440γρ. για άψογο σιδέρωμα χώρις δυσκολία. Διαθέτει κλείδωμα μεταφοράς για περισσότερη ασφάλεια.

Σιδέρωσε από μεταξωτά μέχρι τζιν χωρίς ρυθμίσεις θερμοκρασίας

Τώρα με την τεχνολογία OptimalTEMP μπορείς να σιδερώνεις από τζιν μέχρι μεταξωτά χωρίς ρυθμίσεις θερμοκρασίας, εγγυημένα χωρίς καψίματα σε όλα τα υφάσματα που σιδερώνονται. Επαναστατική τεχνολογία με προηγμένο επεξεργαστή που ελέγχει με ακρίβεια τη θερμοκρασία της πλάκας, ώστε να μην χρειάζεται ρύθμιση, και μικρού μεγέθους σύστημα ατμού ProVelocity που παρέχει περισσότερο ατμό για πιο γρήγορο σιδέρωμα. Χάρη στο μικρό του μέγεθος, αποθηκεύεται πιο εύκολα.

Ακούμπησε με ασφάλεια τη ζεστή πλάκα του σίδερου πάνω στη σιδερώστρα

Η πρωτοποριακή τεχνολογία OptimalTEMP εγγυάται ότι δεν θα προκληθεί κανένα κάψιμο σε όλα τα υφάσματα που σιδερώνονται. Κατά τη διάρκεια του σιδερώματος, δεν χρειάζεται να τοποθετήσεις ξανά το σίδερο στη βάση. Απλώς ακούμπησε τη ζεστή πλάκα του σίδερου κατευθείαν πάνω στα υφάσματα ή στο βαμβακερό κάλυμμα της σιδερώστρας, χωρίς πρόσθετα εξαρτήματα. Δεν θα προκληθεί ζημιά σε κανένα από τα υφάσματα που σιδερώνονται, ούτε στη σιδερώστρα. Χάρη σε αυτήν την τεχνολογία, το σιδέρωμα γίνεται ευκολότερο και οι καρποί σου καταπονούνται λιγότερο.

Εξοικονόμηση ενέργειας με τη λειτουργία ECO

Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ECO για σιδέρωμα με λιγότερο ατμό, εξοικονομείς ενέργεια χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα του σιδερώματος. Αν θέλεις πιο γρήγορα αποτελέσματα, χρησιμοποιήσε τη ρύθμιση Turbo για σιδέρωμα με περισσότερο ατμό.

Λειτουργεί με νερό βρύσης, μπορείς να το γεμίσεις ανά πάσα στιγμή

Η γεννήτρια ατμού έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με νερό βρύσης. Αν το νερό πέσει κάτω από την ελάχιστη στάθμη, μπορείς να ξαναγεμίσεις το δοχείο εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις ή να απενεργοποιήσεις το σίδερο. Το δοχείο νερού είναι αποσπώμενο με χωρητικότητα 1,8 λίτρα.

Αφαίρεσε τα άλατα από τη συσκευή εύκολα και αποτελεσματικά, ώστε παρατείνεις τη διάρκεια ζωής του

Απόδοση ατμού εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας: η αποκλειστική και στρατηγικά τοποθετημένη λειτουργία Easy De-Calc Plus της Philips είναι ο ιδανικός τρόπος να καθαρίζεις τα άλατα και να παρατείνεις τη διάρκεια ζωής της συσκευής. Το σίδερο θα σου υπενθυμίζει με ηχητικές και φωτεινές ενδείξεις πότε πρέπει να εκτελέσεις τη διαδικασία. Όταν η συσκευή είναι κρύα, άνοιξε την υποδοχή Easy De-Calc και σύλλεξε το βρώμικο νερό και τα άλατα σε ένα δοχείο.

Ελεγμένο και εγκεκριμένο από ανεξάρτητους ειδικούς υφασμάτων

Αυτό το σίδερο έχει ελεγχθεί και εγκριθεί ως προς την ποιότητα της απόδοσής του από ανεξάρτητα ινστιτούτα δοκιμών που ειδικεύονται στα υφάσματα, όπως τα DWI, IWTO και Woolmark. Το πρόγραμμα Woolmark Apparel Care βοηθά τους καταναλωτές να βρίσκουν ποιοτικά προϊόντα για πλύσιμο που έχουν εγκριθεί από τη Woolmark Company για χρήση σε μάλλινα προϊόντα. Με την αποκλειστική τεχνολογία OptimalTEMP της Philips το σύστημα σιδερώματος έχει πιστοποιηθεί με το χρυσό πρότυπο της Woolmark. Μπορείς να είσαι βέβαιη ότι τα προϊόντα φροντίδας ρούχων που έχουν εγκριθεί από τη Woolmark είναι ιδανικά για τα μάλλινά σου.

Μέγιστη πίεση αντλίας 7,2 bar

Όσο περισσότερος είναι ο ατμός, τόσο πιο γρήγορα γίνεται το σιδέρωμα. Ο συνεχής, εξαιρετικά ισχυρός ατμός διεισδύει βαθιά στο εσωτερικό του ρούχου με αποτέλεσμα η διαδικασία να είναι πιο γρήγορη και αποτελεσματική. Η ισχύς του ατμού μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Η καλύτερη πλάκα για βέλτιστη ολίσθηση

Η καλύτερη πλάκα της Philips για βέλτιστη ολίσθηση και αντοχή στις γρατσουνιές, με 5 αστέρια και ενσωματωμένη επικάλυψη οξειδίου του τιτανίου.

Ένα απίστευτα ελαφρύ σίδερο για πιο εύκολο και άνετο σιδέρωμα

Το σίδερο με γεννήτρια ατμού έχει το ιδανικό βάρος: είναι απίστευτα ελαφρύ και διαθέτει άνετη λαβή. Γλιστράει εύκολα πάνω στα υφάσματα, αφαιρεί ακόμα και τις πιο επίμονες τσακίσεις σε χρόνο μηδέν και μειώνει την καταπόνηση του καρπού σου. Κάνει επίσης πολύ εύκολη και αποτελεσματική την κάθετη βολή ατμού. Τώρα μπορείς να αφαιρείς άνετα και αποτελεσματικά τις τσακίσεις από τα ευαίσθητα υφάσματα, όπως σακάκια, φορέματα ή ακόμα και δύσκολα στο σιδέρωμα υφάσματα με πιέτες, διακοσμητικά, κουμπιά κ.λπ., κρατώντας κάθετα το σίδερο.

Το δοκιμάσαμε και σου το δείχνουμε!


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Ισχύς 2400 Watt
Πίεση 7.2 bar
Αυτονομία Απεριόριστη
Χωρητικότητα Δοχείου 1.8 lt
Παραγωγή Ατμού 135 gr / min
Κάθετος Ατμός Υποστηρίζεται
Χρόνος Ατμοποίησης 2 min
Αποθήκευση Καλωδίου Διαθέτει
Σύστημα καθαρισμού από άλατα Διαθέτει
Σύστημα Ασφαλείας Ηλεκτρονικά ελεγχόμενος θερμοστάτης
Αυτόματη Απενεργοποίηση Διαθέτει
Τύπος Πλάκας T-ionicGlide
Χρώμα Bronze
Βάρος σε Kg 5.1
Επιπλέον Aπίστευτα ελαφρύ με άνετη λαβή, εξοικονόμηση ενέργειας με λειτουργία ECO
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.philips.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.