Αρχική

/

Οικιακός Εξοπλισμός

/

Συσκευές Σιδερώματος

/

Πρέσες

Singer Divina ΠρέσαΚωδικός προϊόντος : 168976

Τελευταία κομμάτια
Χωρίς Μεταφορικά
  • Ισχύς: 2200 Watt

  • Χωρητικότητα Δοχείου : 450 ml

  • Πίεση Σιδερώματος : 45 kg

  • Παραγωγή Ατμού : 110 gr / min

  • Χρόνος Ατμοποίησης: 3 min

299.00 €

info

info

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πρέσα Singer Divina ισχύος 2200 Watt, με πίεση ατμού 4,5 bar για πλούσιο ατμό και παραγωγή ατμού 110 γραμμάρια ανά λεπτό.


Πρέσα Singer Divina:

Επειδή ο χρόνος κάθε νοικοκυράς είναι πολύτιμος, η πρέσα ατμού Singer, θα σε βοηθήσει να μειώσεις το χρόνο που σιδερώνεις στο μισό. Δύσκολα υφάσματα, πουκάμισα, παντελόνια είναι πλέον εύκολη υπόθεση. Με την πρέσα σιδερώνεις πολύ πιο ξεκούραστα διότι σιδερώνεις καθιστή. Μεγάλη επιφάνεια σιδερώματος ίση με 8 σίδερα: H επιφάνεια σιδερώματος της πρέσας είναι 8 φορές μεγαλύτερη από την επιφάνεια που καλύπτουν τα απλά σίδερα.

Διαστάσεις πλάκας σιδερώματος 68 x 25cm, για να σιδερώνεις πολύ πιο εύκολα και πιο γρήγορα ακόμη και μεγάλα υφάσματα όπως σεντόνια, πετσέτες, κουρτίνες, κλπ.

Παραγωγή ατμού 110γρ./λεπτό: Με την υψηλή παραγωγή ατμού 110γρ./λεπτό, ο οποίος βγαίνει από την κάτω πλάκα, μπορείς να σιδερώσεις όλα τα ρούχα, ακόμα και τα πιο δύσκολα, όπως είναι τα πουκάμισα.

Πίεση ατμού 4,5 bar: υψηλή πίεση ατμού 4,5 bar ο οποίος βγαίνει από την κάτω πλάκα και αναζωογονεί τις ίνες των ρούχων χωρίς να τα ταλαιπωρεί.

Δοχείο νερού 450ml: μπορείς να προσθέσεις νερό στο δοχείο της πρέσας ανά πάσα στιγμή χωρίς να διακόψεις τη λειτουργία της για απεριόριστη αυτονομία σιδερώματος.

Πίεση σιδερώματος 45 κιλά:

Κατεβάζοντας την πάνω πλάκα της πρέσας, χωρίς την παραμικρή προσπάθεια, το ρούχο δέχεται αυτόματα πίεση 45 κιλών. Έτσι με μια μόνο κίνηση, έχεις άψογο αποτέλεσμα και από τις δύο πλευρές και χωρίς γυαλάδες στα ρούχα από την τριβή όπως συμβαίνει με ένα σίδερο ατμού.

Ηλεκτρονικό σύστημα ασφαλείας και ελέγχου θερμοκρασίας:

Ηλεκτρονικό σύστημα ασφαλείας, το οποίο διενεργεί αυτόματη διακοπή ρεύματος με παράλληλη ηχητική προειδοποίηση, σε περίπτωση που ξεχαστεί η θερμαινόμενη πλάκα κλειστή.

Κλειδαριά ασφαλείας για εύκολη μεταφορά:

Ασφαλίζει την άνω θερμαινόμενη πλάκα με την κάτω πλάκα για να διευκολύνει στη μεταφορά και στην αποθήκευση της πρέσας.

Εύκολη αποθήκευση:

Η πρέσα ατμού έχει μικρότερο όγκο από μια σιδερώστρα και μπορεί να αποθηκευτεί είτε σε οριζόντια είτε σε κάθετη θέση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Παραγωγή ατμού: 110γρ./λεπτό
Πίεση ατμού: 4,5 bar
Δοχείο νερού 450ml για συμπλήρωση νερού χωρίς διακοπή λειτουργίας & απεριόριστη αυτονομία σιδερώματος
Απόδοση ατμού σε 3 λεπτά
Ο ατμός βγαίνει από την κάτω πλάκα
Θερμαινόμενη ανοδιωμένη πλάκα αλουμινίου
Πίεση σιδερώματος: 45kg
Διακόπτης επιλογής θερμοκρασίας
Ηλεκτρονικό σύστημα ασφαλείας και ελέγχου θερμοκρασίας
Κλειδαριά ασφαλείας


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Ισχύς 2200 Watt
Χωρητικότητα Δοχείου 450 ml
Πίεση Σιδερώματος 45 kg
Παραγωγή Ατμού 110 gr / min
Χρόνος Ατμοποίησης 3 min
Ψεκασμός Νερού Δεν διαθέτει
Μαξιλαράκι για Μανίκια Διαθέτει
Επιπλέον ίεση ατμού: 4,5 bar, Ο ατμός βγαίνει από την κάτω πλάκα,Θερμαινόμενη ανοδιωμένη πλάκα αλουμινίου,Διαστάσεις πλάκας σιδερώματος: 68 x 25 cm, Διακόπτης επιλογής θερμοκρασίας, Ηλεκτρονικό σύστημα ασφαλείας και ελέγχου θερμοκρασίας, Κλειδαριά ασφαλείας, Δια
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.gedsa.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.