Αρχική

/

Οικιακός Εξοπλισμός

/

Συσκευές Μαγειρικής

/

Ζυγαριές

Soehnle 65856 Roma Silver Ζυγαριά ΚουζίναςΚωδικός προϊόντος : 184211

Αποκλειστικό
  • Soehnle 65856 Roma Silver
  • Soehnle 65856 Roma Silver
  • Ψηφιακή Οθόνη : Διαθέτει

  • Μέγιστο Βάρος : 5 kg

  • Χρώμα: Ασημί

  • Επιπλέον: Υλικό: Γυαλί Ασφαλείας / Πλαστικό

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 5 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η ζυγαριά κουζίνας Soehnle Roma Silver διαθέτει επιφάνεια ζύγισης από γυαλί ασφαλείας με υψηλή ικανότητα φορτίου έως 5 kg και ακρίβεια 1 gr.


Zυγαριά Kουζίνας Soehnle Roma Silver:

Η ζυγαριά κουζίνας Soehnle Roma Silver διαθέτει επιφάνεια ζύγισης από γυαλί ασφαλείας με υψηλή ικανότητα φορτίου έως 5 kg και ακρίβεια 1 gr. Έχει μεγάλη οθόνη LCD για εύκολη ανάγνωση και λειτουργία απόβαρου (επαναλειτουργία από μηδενική βάση).
Η αποσπώμενη επιφάνεια ζύγισης την καθιστά εύκολη στον καθαρισμό και η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας. Εύκολη εναλλαγή των μονάδων βάρους σε g και oz.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Ψηφιακή Οθόνη Διαθέτει
Μέγιστο Βάρος 5 kg
Χρώμα Ασημί
Επιπλέον Υλικό: Γυαλί Ασφαλείας / Πλαστικό
Εγγύηση Προμηθευτή 5 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή https://www.soehnle.de/en/

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.