Αρχική

/

Οικιακός Εξοπλισμός

/

Συσκευές Μαγειρικής

/

Ζυγαριές

Kenwood DS400 by Akis Ζυγαριά ΚουζίναςΚωδικός προϊόντος : 191622

Αποκλειστικό
  • Ψηφιακή Οθόνη : Διαθέτει

  • Μέγιστο Βάρος : 8 kg

  • Χρώμα: Μαύρο

  • Επιπλέον: λειτουργία απόβαρου, ανθεκτική και εύκολα καθαριζόμενη γυάλινη βάση

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η ζυγαριά κουζίνας Kenwood DS400 kMix by Akis διαθέτει ανθεκτική, γυάλινη βάση και πλήκτρα αφής.


Kenwood DS400 by Akis Ζυγαριά Κουζίνας:

Η ζυγαριά κουζίνας DS400 kMix by Akis της Kenwood δώσει μια νέα νότα στην κουζίνα σου!Διαθέτει ανθεκτική, γυάλινη βάση και πλήκτρα αφής.
Έχει δυνατότητα ζυγίσματος μέχρι 8kg καθώς επίσης και λειτουργία απόβαρου (επαναλειτουργία από μηδενική βάση) για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στις παρασκευές σου. Είναι ιδιαίτερα εύκολη στο καθάρισμα ενώ διαθέτει και αυτόματο σβήσιμο.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Ψηφιακή Οθόνη Διαθέτει
Μέγιστο Βάρος 8 kg
Χρώμα Μαύρο
Επιπλέον λειτουργία απόβαρου, ανθεκτική και εύκολα καθαριζόμενη γυάλινη βάση
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.kenwood.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.