Αρχική

/

Οικιακός Εξοπλισμός

/

Συσκευές Μαγειρικής

/

Κουζινομηχανές - Πολυμίξερ

Bosch MUMXX40G MaxxiMUM SensorControl ΚουζινομηχανήΚωδικός προϊόντος : 158710

Έκπτωση
Τελευταία κομμάτια
  • Bosch MUMXX40G MaxxiMUM SensorControl
  • Bosch MUMXX40G MaxxiMUM SensorControl
  • Bosch MUMXX40G MaxxiMUM SensorControl
  • Bosch MUMXX40G MaxxiMUM SensorControl
  • video
  • Τύπος Συσκευής: Κουζινομηχανή

  • Ισχύς: 1600 Watt

  • Χωρητικότητα Μπολ: 5.4 lt

  • Ταχύτητες: 7

  • Μπολ: Ανοξείδωτο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η κουζινομηχανή MaxxiMUM διαθέτει αυτόματη λειτουργία με αισθητήρα ελέγχου SensorControl, πλήρως μεταλλικό σώμα και μια μεγάλη ποικιλία από εξαρτήματα αποδεικνύοντας την ακλόνητη προσήλωση στην ποιότητα, την ακρίβεια και την πολυλειτουργικότητα.


Βάλε σε λειτουργία το μαγειρικό σου ταλέντο!


Η νέα κουζινομηχανή είναι η πολύ ισχυρή με 1600Watt... και όχι μόνο... διαθέτει έναν έξυπνο κινητήρα που χρησιμοποιεί τα αποθέματα ισχύος όταν και όποτε πρέπει... Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορεί να χτυπήσει ακούραστα ακόμη και την πιο σκληρή ζύμη. Όπως για παράδειγμα τη ζύμη του ψωμιού... Όσο χτυπάμε τη ζύμη ψωμιού τόσο αυτή σκληραίνει. και εκεί είναι που αρχίζει να καταπονείται το μοτέρ, να πιέζεται και να μη μπορεί να χτυπήσει σωστά αφού χάνει ταχύτητα... Με τον δικό μας κινητήρα η ζύμη θα χτυπηθεί σωστά χωρίς να υπάρχει ίχνος καταπόνησης.

Με το sensorcontrol η κουζινομηχανή μπορεί να χτυπήσει με ακρίβεια κρέμα, σαντιγί και ασπράδι έχοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε πυκνότητα και συνοχή... για τέλεια αποτελέσματα στη ζαχαροπλαστική και όχι μόνο... για πάντα... απλά... με το πάτημα ενός πλήκτρου. Η κουζινομηχανή αυτόματα αισθάνεται πότε η κρέμα έχει φτάσει στην σωστή πυκνότητα ώστε να είναι αφράτη και να έχει σωστή συνοχή για τα γλυκά μας... ποτέ άλλοτε η Bosch δεν ακούμπησε την τελειότητα στις κουζινομηχανές.

Επιπρόσθετα η ιδιαίτερη κίνηση του αναδευτήρα που συνδυάζει την πλανητική και ελλειπτική κίνηση ταυτόχρονα δίνει μια μοναδική διάσταση στο ακόμη πιο σωστό χτύπημα αφού προσομοιάζεται με την κίνηση του χεριού ενός έμπειρου ζαχαροπλάστη. Που παίρνει την ζύμη από τα τοιχώματα προς το εσωτερικό του κάδου. Δεν υπάρχει άλλη κουζινομηχανή με τόσο σωστά μελετημένη κίνηση.

Φυσικά η κουζινομηχανή παίρνει πολλά εξαρτήματα ενώ η χωρητικότητα του κάδου είναι πολύ μεγάλη!

Εξαρτήματα:

3 Αναδευτήρες:

Επαγγελματικό εργαλείο ανάδευσης:
Τέλεια απόδοση ανάμειξης. Αναδεύει όλα τα υλικά και συστατικά ενώ τατυτόχρονα δεν αφήνει υπολείμματα στα τοιχώματα του μπολ αφού λειτουργεί σαν μια μαλακή σπάτουλα.

Ειδικά σχεδιασμένο άγκιστρο ζυμώματος:
Το ειδικό σχήμα επιτρέπει στον γάντζο να περνά μέσα από τη ζύμη, να την "κόβει" και να την ζυμώνει ξανά. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο εντατικό και σωστό ζύμωμα.

Πλήρως μεταλλικό εργαλείο χτυπήματος με 10 συρμάτινες ακτίνες:
Ρυθμίζεται στο ύψος για τέλεια επεξεργασία μικρότερων ή μεγαλύτερων ποσοτήτων όπως π.χ. κρέμα ή ασπράδι.

Μπλέντερ ThermoSafe:

Ειδική γυάλινη κατασκευή που αντέχει στις πολύ υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες. Αναμειγνύει ακόμη ζεστά και κρύα υλικά ταυτόχρονα. Χωρητικότητα 1,75 lt.

Γρήγορο κόψιμο με Fast Cut:

Πολυκόπτης συνεχούς τεμαχισμού με 4 δίσκους κοπής. Επαγγελματικός δίσκος κοπής Supercut (2 όψεων χοντρό, λεπτό), δίσκος για μέτριο προς λεπτό ξύσιμο/άλεσμα, δίσκος τριψίματος (2 όψεων χοντρό, λεπτό) και ειδικός δίσκος κοπής λαχανικών σε ασιατικό στυλ (μακριές λεπτές λωρίδες)

Λειτουργίες:

SensorControl: με τον αισθητήρα ελέγχου έχεις αυτόματα την τέλεια κρέμα σαντιγί χωρίς να γίνεται βούτυρο! Απλά με το πάτημα ενός κουμπιού και χάρη στην αυτόματη λειτουργία έχεις κάθε φορά τέλεια πυκνότητα, υφή και συνοχή ακόμη και για το ασπράδι των αυγών.

Extreme Power: σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του μοτέρ, γρήγορα και τέλεια αποτελέσματα, κάθε φορά, χάρη στον πιο ισχυρό κινητήρα της αγοράς στα 1600 watt.

Smart Dough Sensor: Έξυπνος αισθητήρας ζύμης, διατηρεί σταθερή την ταχύτητα ανάμιξης ακόμη και με βαριά ζύμη ή μεγάλες ποσότητες, εξασφαλίζοντας πάντα γρήγορα και τέλεια αποτελέσματα.

Εξελιγμένες λειτουργίες: εξαιρετικά εργονομικές λύσεις για εύκολο γέμισμα, εύκολη και γρήγορη επεξεργασία καθώς και εύκολη αφαίρεση του μείγματος. H συσκευή διαθέτει Η συσκευή περιλαμβάνει μπολ από ανοξείδωτο χάλυβα χωρητικότητας 5,4lt, επαγγελματικό εργαλείο ανάδευσης με σιλικόνη, πλήρως μεταλλικό εργαλείο χτυπήματος, υψηλής απόδοσης άγκιστρο ζυμώματος, γυάλινο μπλέντερ ThermoSafe, πολυκόπτη συνεχούς τεμαχισμού με 4 δίσκους κοπής και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Εύκολο άδειασμα: Πολύ μεγάλο μπολ από ανοξείδωτο χάλυβα 5,4 lt, που είναι εξοπλισμένο με δύο χειρολαβές και ένα χρήσιμο στόμιο εκροής.

Εύκολη πλήρωση: Διαφανές καπάκι με ειδικό εξάρτημα πλήρωσης σχεδιασμένο για υγρά και στερεά υλικά.

EasyArmLift: εύκολη και άνετη μετακίνηση του πολυλειτουργικού βραχίονα 3 ζωνών, με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Περισσότερες από 120 λειτουργίες είναι δυνατές: χάρη στην μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων. Περιλαμβάνει μπολ από ανοξείδωτο χάλυβα χωρητικότητας 5.4 lt, επαγγελματικό εργαλείο ανάδευσης με σιλικόνη, πλήρως μεταλλικό εργαλείο χτυπήματος και υψηλής απόδοσης άγκιστρο ζυμώματος.

Ήπια εκκίνηση
Αυτόματο τύλιγμα καλωδίου
Ποδαράκια βεντούζες για μεγαλύτερη σταθερότητα
Υψηλό επίπεδο ασφαλείας μέσω των καλυμμάτων των μηχανισμών κίνησης
Ασφάλεια επαναλειτουργίας
Διακόπτης με 7 ρυθμίσεις ταχύτητας

3D Planetary Mixing:


Γρήγορη και τέλεια ανάμιξη όλων των συστατικών χάρη στο μοναδικό και εξελιγμένο σύστημα ανάδευσης. Με κίνηση σε τρεις κατευθύνσεις ταυτόχρονα που γίνεται επιπρόσθετα του ήδη βελτιωμένου πλανητικού συστήματος ανάμειξης.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Συσκευής Κουζινομηχανή
Ισχύς 1600 Watt
Χωρητικότητα Μπολ 5.4 lt
Ταχύτητες 7
Μπολ Ανοξείδωτο
Περιστρεφόμενο μπολ Δεν διαθέτει
Ενδείκνυται για Οικιακή χρήση
Χρώμα Inox
Επιπλέον Smart Dough Sensor αισθητήρας που διατηρεί σταθερή την ταχύτητα ανάμιξης.
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.bosch-home.gr/
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.