Αρχική

/

Οικιακός Εξοπλισμός

/

Συσκευές Μαγειρικής

/

Ειδικές Συσκευές

Colorato CLWM-12DT1 ΒαφλιέραΚωδικός προϊόντος : 178464

  • Τύπος Συσκευής: Βαφλιέρα

  • Χρώμα: Inox

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 1 έτος

489.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ανοξείδωτη, ηλεκτρονική βαφλιέρα Colorato CLWM-12DT1, με γενικό διακόπτη ON/OFF, ηλεκτρονική ρύθμιση θερμοκρασίας 1-230°C, ηλεκτρονική ρύθμιση χρόνου ψησίματος από 0-1 λεπτά, 0-5 λεπτά, 0-9 λεπτά και 10 λεπτά αναμονή για θερμοκρασία 230°C.


Επιπλέον
Διάμετρος βάφλας: 18 cm
Πάχος βάφλας: 2.5 cm
Περιστρεφόμενη κατά 180 μοίρες


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Συσκευής Βαφλιέρα
Χρώμα Inox
Εγγύηση Προμηθευτή 1 έτος
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.colorato.net

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.