Αρχική

/

Οικιακός Εξοπλισμός

/

Σκεύη Μαγειρικής

/

Τηγάνια - Wok

Green Pan Infinity 24 ΤηγάνιΚωδικός προϊόντος : 166005

Τελευταία κομμάτια
  • Green Pan Infinity 24
  • Green Pan Infinity 24
  • Είδος: Τηγάνι

  • Διάσταση Βάσης : 18 cm

  • Αντικολλητική βάση: Διαθέτει

  • Κατάλληλα για εστίες: Κεραμικές, Γκαζιού, Ηλεκτρικές

  • Χρώμα: Μαύρο

από 27.90 € ΌΦΕΛΟΣ 19.91€
7.99 €

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τηγάνι Green Pan Infinity 24 με κεραμική αντικολλητική επίστρωση ενισχυμένη με διαμάντια, κατάλληλο για εντατική καθημερινή χρήση.


Τηγάνι Green Pan Infinity 24:


Υγιεινή Κεραμική Αντικολλητική επίστρωση Thermolon Infinity
Ανακάλυψε την τελευταία γενιά κεραμικών επιστρώσεων Thermolon Infinity, ενισχυμένη με διαμάντια. Ακόμα ένα βήμα παραπέρα, πιο εξελιγμένο και ανθεκτικό. Χάρη στην ενισχυμένη επιφάνεια, το Infinity είναι μία από τις πιο ανθεκτικές επιστρώσεις μέχρι σήμερα και καθιστά τη χρήση των μεταλλικών κουζινικών εργαλείων ασφαλή. Διατηρώντας τα ίδια πλεονεκτήματα για την υγεία όπως και οι προηγούμενες ποιότητες Thermolon, αυτή η νέα τεχνολογία επιτρέπει στην GreenPan να κρατήσει την κορυφαία θέση της στις υγιεινές και φιλικές προς το περιβάλλον αντικολλητικές κεραμικές επιστρώσεις. Γιατί διαμάντια; Τα διαμάντια είναι το πιο σκληρό υλικό που γνωρίζει ο Άνθρωπος, είναι από τη φύση τους αντικολλητικά και αγωγός της θερμότητας 4 φορές όσο και ο χαλκός.

Κατασκευασμένο για να διαρκεί!

To Thermolon είναι η πρωτότυπη κεραμική αντικολλητική επίστρωση που χρησιμοποιεί η GreenPan στα αντικολλητικά προϊόντα της. Είναι μια αντικολλητική επίστρωση, η οποία δεν περιέχει καθόλου PFAS και PFOA, αλλά έχει μια εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα η οποία επιτρέπει τέλεια αποτελέσματα στο τηγάνισμα σε χαμηλότερες θερμοκρασίες από τις παραδοσιακές αντικολλητικές επιστρώσεις. Η επίστρωση έχει επίσης υψηλή ανθεκτικότητα στις γρατζουνιές, είναι πολύ σκληρή και περισσότερο ανθεκτική στις απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας.

Δεν παράγει βλαβερές αναθυμιάσεις!

Το Thermolon είναι ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες. Δεν φουσκώνει, δεν ξεφλουδίζει και δεν απελευθερώνει βλαβερές αναθυμιάσεις, ακόμα και στην περίπτωση που υπερθερμανθεί.

Διανέμει τη θερμότητα εξαιρετικά!

Η επίστρωση Thermolon είναι ένας τέλειος αγωγός της θερμότητας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να μαγειρεύεις σε χαμηλότερη θερμοκρασία και να εξοικονομείς ενέργεια. Το τηγάνι θα αποκτήσει τη σωστή θερμοκρασία γρήγορα και θα μαγειρέψει το φαγητό σου ομοιόμορφα.

Προστατεύει το περιβάλλον!

Εκπέμπει 60% λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα CO2 κατά την εφαρμογή της κεραμικής αντικολλητικής επίστρωσης σε σχέση με τις παραδοσιακές αντικολλητικές επιστρώσεις, καθώς η κεραμική αντικολλητική επίστρωση "ψήνεται" σε χαμηλές θερμοκρασίες.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Είδος Τηγάνι
Διάσταση Βάσης 18 cm
Αντικολλητική βάση Διαθέτει
Κατάλληλα για εστίες Κεραμικές, Γκαζιού, Ηλεκτρικές
Χρώμα Μαύρο
Επιπλέον Κεραμική αντικολλητική επίστρωση ενισχυμένη με διαμάντια
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.greenpan.com/
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.