Αρχική

/

Οικιακός Εξοπλισμός

/

Σκεύη Μαγειρικής

/

Ζαχαροπλαστική

Pyrex Magic 30cm Φόρμα ΤάρταςΚωδικός προϊόντος : 187784

  • Tύπος Προϊόντος : Φόρμα

  • Χρώμα: Μαύρο

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 5 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η φόρμα τάρτας Pyrex Magic 30cm είναι κατασκευασμένη από διπλή αντικολλητική επίστρωση, που κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμοκρασία, ειδικός σχεδιασμός με στόμιο εκροής, διαθέτει εργονομικές λαβές για μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία. Ιδιαίτερα ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες έως 230°C, κατάλληλη για χρήση σε παραδοσιακό φούρνο Κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων.Χαρακτηριστικά  
Tύπος Προϊόντος Φόρμα
Χρώμα Μαύρο
Εγγύηση Προμηθευτή 5 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.benrubi.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.