Αρχική

/

Οικιακός Εξοπλισμός

/

Σκεύη Μαγειρικής

/

Γάστρες - Ταψιά

Pyrex Ορθογώνιο Γυάλινο 38 x 25cm ΤαψίΚωδικός προϊόντος : 084248

Αποκλειστικό
  • Είδος : Ταψί

  • Διάσταση : 39 x 25 cm

  • Χρώμα: Διαφανές

  • Εγγύηση Προμηθευτή : Δεν παρέχεται

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ταψί Pyrex φτιαγμένο από γυαλί Borosilicate που προσφέρει υψηλή αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες. Το ορθογώνιο γυάλινο ταψί έχει διαστάσεις 38 x 25cm και αντέχει ακόμη και σε θερμοκρασίες έως 300°C. Διαθέτει μεγάλες λαβές για εύκολο κράτημα, δεν λεκιάζει και δεν απορροφάει οσμές.


Pyrex 38 x 25cm Ορθογώνιο Γυάλινο Ταψί:

Φτιαγμένο από γυαλί Borosilicate που προσφέρει υψηλή αντοχή σε θερμικό σοκ, ανθεκτικό σε θερμοκρασίες από -40°C έως και 300°C, ανθεκτικό σε εναλλαγές θερμοκρασίας έως 220°C, μπορεί να μπει κατευθείαν από το ψυγείο στο φούρνο και από εκεί στο τραπέζι σου.

Άνετη και ασφαλής χρήση

Εύκολο κράτημα από τις μεγάλες λαβές. Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων και για πλυντήριο πιάτων. Δεν λεκιάζει, δεν απορροφά οσμές, ενώ διατηρεί τη χαρακτηριστική γυαλάδα του για πολλά χρόνια και είναι υγιεινό καθώς διατηρεί τις βιταμίνες των προϊόντων.

Ειδικό γυαλί Borosilicate

Με τα γυάλινα πυράντοχα ταψιά Pyrex, το μαγείρεμα γίνεται πιο υγιεινό, καθώς το ειδικό γυαλί Borosilicate, από το οποίο είναι κατασκευασμένα, διατηρεί τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά των προϊόντων.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Είδος Ταψί
Διάσταση 39 x 25 cm
Χρώμα Διαφανές
Εγγύηση Προμηθευτή Δεν παρέχεται
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.benrubi.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.