Αρχική

/

Οικιακός Εξοπλισμός

/

Σκεύη Μαγειρικής

/

Γάστρες - Ταψιά

Candy Norman Pan ΤαψίΚωδικός προϊόντος : 164531

  • Είδος : Ταψί

  • Διάσταση : 7 x 44.2 x 37.5 cm

  • Χρώμα: Μαύρο

  • Επιπλέον: Για φούρνους Candy χωρητικότητα 69 & 65 λίτρων

  • Εγγύηση Προμηθευτή : Δεν παρέχεται

19.00 €

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Με βάθος 7 εκατοστά και πλάτος 44 εκατοστά το νέο ταψί της Candy, συμπληρώνει την λειτουργικότητα των φούρνων, επιτρέποντας την δημιουργία γευμάτων που δεν θα αφήσουν κανένα χωρίς δεύτερη μερίδα.Χαρακτηριστικά  
Είδος Ταψί
Διάσταση 7 x 44.2 x 37.5 cm
Χρώμα Μαύρο
Επιπλέον Για φούρνους Candy χωρητικότητα 69 & 65 λίτρων
Εγγύηση Προμηθευτή Δεν παρέχεται

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.