Αρχική

/

Οικιακός Εξοπλισμός

/

Σκούπες

/

Ηλεκτρικές Σκούπες

Miele Ρομπότ Scout RX1 Ρομποτική ΣκούπαΚωδικός προϊόντος : 146978

Τελευταία κομμάτια
 • Miele Ρομπότ Scout RX1
 • Miele Ρομπότ Scout RX1
 • Miele Ρομπότ Scout RX1
 • Miele Ρομπότ Scout RX1
 • video
 • Ενεργειακή Κλάση: Μη μετρήσιμη

 • Απόδοση Καθαρισμού σε Χαλιά : Μη μετρήσιμη

 • Απόδοση Καθαρισμού σε Σκληρό Δάπεδο: Μη μετρήσιμη

 • Ισχύς : 750 Watt

 • Χωρητικότητα : 2 lt

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σκούπα ρομπότ scout RX1 χωρητικότητας 2 λίτρων, που καθαρίζει μόνη της, δεν σκοντάφτει, καθαρίζει σχολαστικά τις γωνίες και διαθέτει συστηματική πλοήγηση smart navigation.


Η ρομποτική σκούπα της Miele αλλάζει την καθημερινότητα σου

Καθαρίζει μόνη της

Στην αυτόματη λειτουργία, η Scout RX1 καθαρίζει όλα τα προσβάσιμα δωμάτια εντελώς μόνη της. Αφήνει το σταθμό φόρτισης, καθαρίζει τις επιφάνειες δαπέδου και επιστρέφει στο σταθμό φόρτισης. Αν η φόρτιση της μπαταρίας δεν επαρκεί για όλες τις επιφάνειες, διακόπτει τον καθαρισμό για να φορτίσει τις μπαταρίες της στο σταθμό. Μετά από περίπου 120 λεπτά, συνεχίζει τη διαδικασία του καθαρισμού επιστρέφοντας στο σημείο από το οποίο διέκοψε.

Έξυπνη πλοήγηση

Βλέπει περισσότερο - καθαρίζει καλύτερα. Η Έξυπνη Πλοήγηση του Scout RX1 συνδυάζει τρεις καινοτομίες: Το Σύστημα Εσωτερικής Τοποθέτησης με κάμερα οροφής φροντίζει για την αξιόπιστη πλοήγηση. Η Τεχνολογία Προστασίας Επίπλων με 10 αισθητήρες προστατεύει από συγκρούσεις και πτώσεις. Και το Προηγμένο Καθάρισμα Γωνιών καθαρίζει με μεγάλες πλαϊνές βούρτσες και έναν ειδικό τρόπο γωνίες και ακμές ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Έτσι επιτυγχάνει το RX1 έναν βαθύ καθαρισμό του πατώματός σου.

Τριπλό Σύστημα Καθαρισμού

Το Miele Scout RX1 αντιμετωπίζει τη βρωμιά εις τριπλούν. Οι δύο πλαϊνές βούρτσες έλκουν τη βρωμιά από τις γωνίες κάτω από τη συσκευή. Η κυλινδρική βούρτσα αναλαμβάνει τα πιο χοντροκομμένα και η δυνατή τουρμπίνα DC απορροφά με δύναμη τη σκόνη. Σκούπισμα, βούρτσισμα & απορρόφηση. Το Τριπλό Σύστημα Καθαρισμού, απομακρύνει το RX1 ιδιαίτερα αποτελεσματικά τη σκόνη και βρωμιά.

Πιο σχολαστική σε γωνίες και ακμές

Πού μαζεύεται η μεγαλύτερη ποσότητα σκόνης; Στις γωνίες και τις ακμές, όπου κινείται λιγότερος αέρας. Ευτυχώς, η RX1 διαθέτει ειδική λειτουργία για γωνίες. Σε αυτή τη λειτουργία, η RX1 καθαρίζει πρώτα όλες τις επιφάνειες με την αυτόματη λειτουργία. Στη συνέχεια, περνά ξανά από όλα τα δωμάτια και καθαρίζει τις ακμές. Έτσι ξέρεις με σιγουριά ότι έχουν καθαριστεί οι ακαθαρσίες από γωνίες και ακμές.

Μη αυτόματος έλεγχος της ρομποτικής σκούπας

Θα ήθελες να χρησιμοποιήσεις την RX1 διαφορετικά από τα αυτόματα προγράμματά της; Κανένα πρόβλημα, με το τηλεχειριστήριο που τη συνοδεύει, μπορείς επίσης να χειρίζεσαι τη ρομποτική σκούπα μόνος σου. Με απλές εντολές, η RX1 μπορεί να καθοδηγηθεί απευθείας σε συγκεκριμένα σημεία, στα οποία καθαρίζει σχολαστικά.

Αποτελεσματική για μικρές επιφάνειες

Ψίχουλα κάτω από το τραπέζι; Σκυλίσιες τρίχες μπροστά από τον καναπέ; Η Scout RX1 φροντίζει ακόμα και αυτά τα μικροατυχήματα: Αρκεί να ενεργοποιήσεις τη σημειακή λειτουργία και η Scout RX1 θα καθαρίσει μια στοχευμένη επιφάνεια περίπου 180 x 180 cm.

Σχολαστικό σε όλες τις γωνίες

Η σκόνη και η βρωμιά κρύβεται συνήθως στις γωνίες του χώρου. Συγκεκριμένα σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορούν να πετύχουν οι ρομποτικές σκούπες την τέλεια απόδοση. Η Scout RX1 όμως διαφέρει, με την τέλεια πλοήγησή του τρυπώνει ακόμη και σε γωνίες, όπου μπορεί με τις μακριές πλαϊνές βούρτσες να καθαρίσει τη βρωμιά.

Για καθαρό αέρα στο δωμάτιο

Το φίλτρο AirClean εξασφαλίζει ότι η σκόνη που απορροφήθηκε παραμένει εκεί που ανήκει, στο συλλέκτη σκόνης της Scout RX1. Το σύστημα δύο σταδίων AirClean φιλτράρει ιδιαίτερα σχολαστικά τα σωματίδια της σκόνης από τον αέρα που απορροφάται. Με την Scout RX1, παραμένουν λιγότερα σωματίδια σκόνης στο δωμάτιο μετά τον καθαρισμό από ό,τι πριν.

Ασφάλεια πάνω από ακμές, χαλιά και καλώδια

Χάρη στον ισχυρό κινητήρα και τους αντιολισθητικούς τροχούς της, η Scout RX1 περνά άκοπα από λεία δάπεδα σε χαλιά και αντίστροφα. Ακόμα και τα κατώφλια δεν διαταράσσουν την ισορροπία της. Έτσι μπορείς να είσαι βέβαιος ότι η ρομποτική σκούπα Miele θα ακολουθήσει σταθερά τη διαδρομή της και θα καθαρίσει το σπίτι σου χωρίς κόπο.

Ελεύθερα προγραμματιζόμενος χρόνος έναρξης

Με την Scout RX1, μπορείς να προγραμματίζεις τις ώρες καθαρισμού του δαπέδου ανεξάρτητα. Μπορείς να τη ρυθμίσεις να καθαρίσει, π.χ. όταν λείπεις από το σπίτι. Η RX1 θα αρχίσει να καθαρίζει την επιλεγμένη ώρα. Στη συνέχεια επιστρέφει στο σταθμό φόρτισης για να επαναφορτίσει τη μπαταρία της. Έτσι μπορείς ελεύθερα να λείπεις όση ώρα η RX1 καθαρίζει το σπίτι σου.

Καθαρισμός κάτω από τον καναπέ

Με το μικρό, λεπτό της σώμα, η Scout RX1 μετακινείται σε όλο σου το σπίτι με ευκολία. Φτάνει ακόμα και κάτω από χαμηλά έπιπλα και άλλα δυσπρόσιτα σημεία με ευκολία. Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να εξασφαλιστεί η καθαριότητα κάτω από κρεβάτια, μπουφέδες και καναπέδες.

Τρόπος καθαρισμού & Πληροφορίες απόδοσης

 • 4 προγράμματα καθαρισμού: Auto Mode, Spot Mode, Corner Mode, Turbo Mode
 • Χειροκίνητος καθαρισμός (manual cleaning)
 • Χρονοδιακόπτης
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-Ion (2200 mAh)
 • Ικανότητα αυτόνομου καθαρισμού150 τ.μ.
 • Διάρκεια κύκλου 2 ώρες
 • Χρόνος επαναφόρτισης 2 ώρες
 • Διαστάσεις: 89 mm ύψος, 350 mm διάμετρος

Τεχνολογία προστασίας επίπλων

Καθ'οδόν χωρίς ατυχήματα. Η RX1 αναγνωρίζει έπιπλα, σκάλες και εμπόδια και αποφεύγει συγκρούσεις ή πτώσεις.

3 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Οι ισχυρές μπαταρίες με Ιόντα Λιθίου θέτουν άλλα δεδομένα στις ρομποτικές σκούπες. Η RX1 σκουπίζει έως και 120 λεπτά με μία μόνο φόρτιση. Σε αυτό το χρονικό διάστημα καθαρίζει περίπου 150 m2, αυτό δεν το πετυχαίνει συστημικά έως τώρα καμία άλλη ρομποτική σκούπα. Ακόμη και η διάρκεια ζωής είναι μοναδική. Ακόμη και μετά από 300 κύκλους φόρτισης οι μπαταρίες έχουν την ίδια απόδοση όπως όταν ήταν καινούργιες. Επίσης κρατάνε και περίπου 3 φορές περισσότερο απ' ότι οι επαναφορτιζόμενες μπαταριές άλλων κατασκευαστών.

Non Stop Power


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Ενεργειακή Κλάση Μη μετρήσιμη
Απόδοση Καθαρισμού σε Χαλιά Μη μετρήσιμη
Απόδοση Καθαρισμού σε Σκληρό Δάπεδο Μη μετρήσιμη
Ισχύς 750 Watt
Χωρητικότητα 2 lt
Επίπεδο Θορύβου Μη μετρήσιμη
Απορρόφηση Στερεών
Συλλογή Σκόνης Κάδος
Εκπομπή Σκόνης Μη μετρήσιμη
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας Μη μετρήσιμη
Τύπος Φίλτρου Air Clean IΙ
Κατάλληλη για Κατοικίδια
Ένδειξη για την Αλλαγή Σακούλας Δεν διαθέτει
Ηλεκτρονική Ρύθμιση Απορρόφησης Δεν διαθέτει
Σωλήνας Δεν διαθέτει
Χρώμα Μαύρο
Εξαρτήματα Τηλεχειριστήριο, Σταθμός επαναφόρτισης, Βούρτσα καθαρισμού, Μαγνητική ταινία, 2 φίλτρα αντικατάστασης
Επιπλέον Τριπλό σύστημα καθαρισμού με 2 πλαϊνές βούρτσες, 1 κυλινδρική βούρτσα και DC κινητήρα
Βάρος σε Kg 2.9
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.miele.gr/
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.