Αρχική

/

Οικιακός Εξοπλισμός

/

Σκούπες

/

Πλυντικές

Karcher Puzzi 10/1 ΠολυκαθαριστήςΚωδικός προϊόντος : 180005

  • Ισχύς : 1250 Watt

  • Χωρητικότητα : 10 lt

  • Απορρόφηση : Υγρών

  • Πλύση : Χαλιών - Υφασμάτων

  • Τύπος Φίλτρου : Δεν διαθετει

839.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

H Karcher Puzzi 10/1 με ακροφύσιο δαπέδου/ταπετσαριών είναι ιδανική για τον καθαρισμό χαλιών & υφασμάτινων επιφανειών με τη μέθοδο αναρρόφησης. Με ενσωματωμένο γάντζο καλωδίου και στήριξη σωλήνα.


Η Karcher Puzzi 10/1 με ακροφύσιο για ταπετσαρίες και ακροφύσιο δαπέδου είναι κατάλληλη για τον υγιεινό και αποτελεσματικό καθαρισμό μικρών και μεσαίων επιφανειών. Με πίεση ψεκασμού 1 bar η μηχανή ψεκασμού αναρρόφησης εξασφαλίζει ήπιο, βαθύ καθαρισμό των υφασμάτινων επιφανειών. Χάρη στο στενό ακροφύσιο δαπέδου, το μηχάνημα είναι ιδανικά κατάλληλο για χρήση σε περιορισμένους χώρους. Χάρη στην ελαστική άκρη του ακροφυσίου ακόμα και οι άνισες επιφάνειες καθαρίζονται εύκολα. Η μηχανή ψεκασμού-αναρρόφησης διαθέτει ενσωματωμένο γάντζο καλωδίου και στήριξη για το σωλήνα αναρρόφησης.

Ο μεγάλος ποδοδιακόπτης για εργονομική λειτουργία κάνει ευκολότερη τη συγκέντρωση του χρήστη στην εργασία καθαρισμού 

  • Προσαρμογή της λαβής χωρίς εργαλεία.
Θέση αποθήκευσης για τις ταμπλέτες χημικού 
  • Με ενσωματωμένα μέρη αποθήκευσης οι ταμπλέτες είναι πάντα έτοιμες για χρήση.

Ευέλικτο/ Πολύπλευρο 

  • Μεγάλο εύρος εξαρτημάτων για διάφορες εφαρμογές ( πχ. Ακροφύσιο σχισμών για καθαρισμό καθισμάτων αυτοκινήτου και καναπέδων).


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Ισχύς 1250 Watt
Χωρητικότητα 10 lt
Απορρόφηση Υγρών
Πλύση Χαλιών - Υφασμάτων
Τύπος Φίλτρου Δεν διαθετει
Ένδειξη για την Αλλαγή Φίλτρου Δεν διαθέτει
Ηλεκτρονική Ρύθμιση Απορρόφησης Δεν διαθέτει
Σωλήνας Τηλεσκοπικός πλαστικός
Εξαρτήματα Εργαλειο δαπεδου - εργαλειο χειρος
Χρώμα Γκρί
Βάρος σε Kg 10,7
Εγγύηση Προμηθευτή 1 έτος
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.karcher.com.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.