Αρχική

/

Οικιακός Εξοπλισμός

/

Σκούπες

/

Πλυντικές

Karcher FC 5 Cordless Καθαριστής ΔαπέδουΚωδικός προϊόντος : 197270

  • Ισχύς : 25.2 volt

  • Χωρητικότητα : 0.4 / 0.2 lt

  • Απορρόφηση : Στερεών - Υγρών

  • Πλύση : Σκληρών Δαπέδων

  • Τύπος Φίλτρου : Δεν διαθέτει

369.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της μηχανής καθαρισμού δαπέδων Karcher FC 5 με την ευελιξία μιας συσκευής καθαρισμού χωρίς καλώδιο και διαθέτει λειτουργία 2 σε 1 για καθαρισμό και σκούπισμα σε ένα μόνο βήμα.


Karcher FC 5 Cordless Καθαριστής Δαπέδου:

Σπούπισμα & Σφουγγάρισμα

Η μηχανή καθαρισμού δαπέδων FC 5 Cordless προσφέρει μέγιστη ευκολία χρήσης κατά τον καθαρισμό σκληρών δαπέδων. Διαθέτει μια πρακτική λειτουργία 2 σε 1 για την αναρρόφηση υγρών και στερεών ρύπων και τριχών σε ένα βήμα, χωρίς να χρησιμοποιούνται καλώδια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να την χρησιμοποιείς, χωρίς να έχει προηγηθεί σκούπισμα και χωρίς να χρειάζεται να συνδέεις και να αποσυνδέεις ξανά και ξανά το βύσμα. Τα περιστρεφόμενα ρολά μικροϊνών που βρέχονται αυτόματα, συλλέγουν τους ρύπους, ενώ το μίγμα νερού-βρωμιάς απομακρύνεται συνεχώς από τα ρολά μέσω αναρρόφησης. Αυτή η πρακτική αυτοκαθαριζόμενη λειτουργία διατηρεί τα ρολά καθαρά και έτοιμα για χρήση ανά πάσα στιγμή. Επίσης με την FC 5 Cordless επιτυγχάνετε 20%* καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού. Όλα τα σκληρά δάπεδα, όπως από ξύλο, πέτρα και πλαστικό στεγνώνουν και μπορείς να πατήσεις πάνω τους σε περίπου 2 λεπτά. Τα ρολά κινούνται αυτόματα προς τα εμπρός και μπορούν να μετακινούνται εύκολα, γεγονός που καθιστά το καθάρισμα λιγότερο κουραστικό. Η αλλαγή και ο καθαρισμός των ρολών γίνονται εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να έρθεις σε επαφή με τις ακαθαρσίες.
* Η σκούπα FC 5 Cordless σημειώνει έως και 20% καλύτερη απόδοση στο καθάρισμα σε σύγκριση με μια συμβατική σφουγγαρίστρα με υφασμάτινο κάλυμμα στην κατηγορία δοκιμών «Σκούπισμα». Αφορά τα μέσα αποτελέσματα των δοκιμών για την αποδοτικότητα καθαρισμού, τη συλλογή ρύπων και τον καθαρισμό ακμών.

2 σε 1 λειτουργία

Καθαρισμός χωρίς να έχει προηγηθεί σκούπισμα χάρη στην αναρρόφηση υγρών και στερεών ρύπων, αλλά και τριχών, σε ένα μόλις βήμα. Ο καθαριστής δαπέδου της Karcher ενσωματώνει στο πέλμα του περιστρεφόμενα ρολά, στα οποία ανανεώνεται συνεχώς το διάλυμα του καθαρού νερού με το απορρυπαντικό, για να «κολλά» πάνω τους κάθε είδους ακαθαρσία. Παράλληλα, ένα ισχυρό σύστημα αναρρόφησης «ρουφάει» το μείγμα νερού-βρωμιάς από τα ρολά που μόλις ήρθαν σε επαφή με το δάπεδο, ώστε να είναι έτοιμα και πάλι για καθάρισμα.

Περίπου 20 λεπτά συνεχόμενης χρήσης

Μέγιστη ελευθερία κινήσεων χάρη στη χρήση χωρίς καλώδιο και 20 λεπτά συνεχόμενης χρήσης χάρη στην ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου. Απαλλαγή από την ανάγκη συνεχούς σύνδεσης/αποσύνδεσης του καλωδίου, για βέλτιστη άνεση κατά το καθάρισμα. Επιπλέον διαθέτει οθόνη LED τριών σταδίων με διαισθητική λειτουργία ένδειξης στάθμης μπαταρίας.

Αυτοκαθαριζόμενη λειτουργία

Αυτοκαθαριζόμενη λειτουργία μέσω της αυτόματης απομάκρυνσης των ρύπων από τα ρολά. Η λειτουργία αυτή προσφέρει 20% καλύτερη απόδοση καθαρισμού σε σύγκριση με τις συμβατικές σφουγγαρίστρες, ενώ τα δάπεδα στεγνώνουν σε λιγότερο από 2 λεπτά, χάρη στο χαμηλό επίπεδο υγρασίας.

«Αποχαιρέτισε» την επαφή με τους ρύπους

Οι σφουγγαρίστες Karcher λειτουργούν με δύο κάδους, έναν για το διάλυμα του καθαρού νερού με το απορρυπαντικό, και ένα δοχείο συλλογής του βρώμικου νερού. Και τα δύο δοχεία είναι αποσπώμενα, ώστε να αφαιρείς και να αδειάζεις τον κάδο του ακάθαρτου νερού χωρίς να έρχεσαι σε επαφή με τον ρύπο. Με την ίδια λογική, το δοχείο καθαρού νερού μπορεί εύκολα να γεμίσει από τη βρύση.

Ξέχνα το σκύψιμο

Η σχεδίασή τους παραπέμπει στην εργονομία που έχουν οι σκούπες Stick. Έτσι «περνάς» σχεδόν όλους τους χώρους του σπιτιού σου, ακόμη και τα σημεία κάτω από τα τραπέζια ή τους πάγκους, χωρίς να χρειάζεται να σκύψεις.

Φρόντισε όλα τα σκληρά δάπεδα

Οι καθαριστές δαπέδου είναι κατάλληλοι για όλους τους τύπους σκληρών πατωμάτων, όπως πλακάκια, παρκέ (κερωμένα ή λαδωμένα), laminate, φελλό, πέτρα ή PVC. Έτσι, θα έχεις το σαλόνι σου πάντοτε καθαρό στην εντέλεια, και θα εξασφαλίσεις έξτρα υγιεινή στην κουζίνα και το μπάνιο σου.

Κάνε οικονομία στο νερό

Οι καθαριστές δαπέδου της Karcher καταναλώνουν έως και 85% λιγότερο νερό από τις συμβατικές σφουγγαρίστρες. Επομένως, θα σε βοηθήσουν να κάνεις οικονομία, αναβαθμίζοντας μάλιστα την υγιεινή του καθαρισμού του σπιτιού σου.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Ισχύς 25.2 volt
Χωρητικότητα 0.4 / 0.2 lt
Απορρόφηση Στερεών - Υγρών
Πλύση Σκληρών Δαπέδων
Τύπος Φίλτρου Δεν διαθέτει
Ένδειξη για την Αλλαγή Φίλτρου Δεν διαθέτει
Ηλεκτρονική Ρύθμιση Απορρόφησης Δεν διαθέτει
Σωλήνας Δεν διαθέτει
Εξαρτήματα Σετ ρόλλερ καθαρισμού (κίτρινα), Βάση, Φορτιστής
Χρώμα Κίτρινο
Βάρος σε Kg 4.4
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.kaercher.com/gr/
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.