Αρχική

/

Εικόνα & Ήχος

/

Blu Ray & DVD

/

Blu Ray

Blu Ray

Βρέθηκαν 8 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 8 προϊόντα

ΟΛΑ

1

Διαλέξτε εσείς πως θα δείτε την ταινία σας

Ένα Blu Ray player αρκεί για να μετατρέψει τη τηλεόρασή σας στο καλύτερο τρόπο διασκέδασης στο σπίτι. Σε εμάς θα βρείτε δεκάδες διαφορετικά BluRay players, προερχόμενα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στο κόσμο. Έχουμε Blu Ray Players της Samung, της LG, της Sony, της Onkyo, της Philips και άλλων γνωστών κατασκευαστών. Διαθέτουμε πολλές προσφές σε Blu Ray players και πολλές ευκαιρίες, με τα μοντέλα μας να υπάρχουν σε διάφορα χρώματα ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας.

Αν έχετε τηλεόραση με δυνατότητες 3D, σας προτείνουμε Blu Ray player που υποστηρίζει τεχνολογία 3D, ώστε να απολαύσετε όλα τα blockbuster σε τρεις διατάσεις. Αν πάλι θέλετε ένα Blu Ray που να συνδέεται στο Internet ή με άλλες συσκευές, επιλέξτε ένα με σύνδεση Ethernet ή ακόμα καλύτερα με σύνδεση WiFi για να μην έχετε και καλώδια.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.