Αρχική

/

Εικόνα & Ήχος

/

Ηλ. Υλικό & Καλώδια

/

Ηλεκτρολογικό Υλικό

Colorato CLRE-06 Ρυθμιστής ΙσχύοςΚωδικός προϊόντος : 178488

  • Τύπος Προϊόντος: Ρυθμιστής Ισχύος (Dimmer)

  • Επιπλέον: Ρύθμιση σε 7 επίπεδα

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 1 έτος

99.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ρυθμιστής ισχύος Colorato CLRE-06 με ισχύ 3200W, θερμική ασφάλεια: 20A, αδιάβροχη προστασία: IPX60, ασφάλεια: 15A / 230V AC για προστασία από βραχυκύκλωμα, θερμοκρασία περιβάλλοντος: -20°C έως +50°C, ακροδέκτες αγωγών: Από O 0,5mm έως O 3,5mm. Κατάλληλο για ρύθμιση ισχύος σε όλα τα μοντέλα σε ηλεκτρικά θερμαντικά κάτοπτρα, βιομηχανικούς ανεμιστήρες, συσκευές φωτισμού LED, μηχανήματα εξαερισμού.Χαρακτηριστικά  
Τύπος Προϊόντος Ρυθμιστής Ισχύος (Dimmer)
Επιπλέον Ρύθμιση σε 7 επίπεδα
Εγγύηση Προμηθευτή 1 έτος
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.colorato.net

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.