Αρχική

/

Εικόνα & Ήχος

/

Ηλ. Υλικό & Καλώδια

/

Μονόπριζα & Πολύπριζα

Crystal Audio SPW -1 Μονόπριζο ΑφαλείαςΚωδικός προϊόντος : 109763

 • Ισχύς σε Watt: 3680

 • Θέσεις: 1

 • Θέση για Κεραία TV : Δεν διαθέτει

 • Επιπλέον: 1300 Joules προστασία από Υπερτάσεις, 45.000 Ampere προστασία από υπερρεύματα, 70dB προστασία παρεμβολών EMI / RFI

 • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Μονόπριζο Ασφαλείας SP σχεδιασμένο ώστε μεταξύ άλλων, να προστατεύει τις συσκευές σας και από τις απότομες μεταβολές της τάσης, τους κεραυνούς, το στατικό ηλεκτρισμό και τα βραχυκυκλώματα.


 • 100% προστασία από βραχυκυκλώματα και υπερφορτώσεις
 • Tαχείας απόκρισης βαρίστορς οξειδίου μετάλλου (MOV)
 • Μονωτικό υλικό επικάλυψης MOV και θερμικής ασφάλειας
 • Ένδειξη προστασίας
 • Ξέρατε πως ο ευαίσθητος ηλεκτρονικός σας εξοπλισμός, είναι καθημερινά εκτεθειμένος σε κίνδυνο; Τόσο οι απότομες μεταβολές της τάσης όσο και ο θόρυβος και οι παρεμβολές, ενδέχεται να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες στις συσκευές σας.
 • Επίσης, παρεμβολές και προβλήματα όπως τα παραπάνω, επηρεάζουν αρνητικά την οπτικοακουστική απόδοση των συσκευών σας, ενώ προκαλούν και απώλεια δεδομένων στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή. Το "βρώμικο ρεύμα" μειώνει το χρόνο ζωής των συσκευών σας.
  Προστασία από Θόρυβο και Παρεμβολές 
 • Τα πολύπριζα ασφαλείας της σειράς SP, έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την καταστολή του ηλεκτρομαγνητικού θορύβου (EM) καθώς επίσης και των ραδιοπαρεμβολών (RF). Με τον τρόπο αυτό, ο ευαίσθητος οπτικοακουστικός σας εξοπλισμός μπορεί να αποδώσει τα βέλτιστα. Χάρη στα ειδικά σχεδιασμένα φίλτρα, θα μπορέσετε να απολαύσετε καθαρή εικόνα και ήχο, ακόμη και αν λειτουργούν κοντά στις συσκευές σας κάποιες πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Ισχύς σε Watt 3680
Θέσεις 1
Θέση για Κεραία TV Δεν διαθέτει
Επιπλέον 1300 Joules προστασία από Υπερτάσεις, 45.000 Ampere προστασία από υπερρεύματα, 70dB προστασία παρεμβολών EMI / RFI
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.crystalaudio.gr
Αρ. καταχώρησης 529/2166
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.