Αρχική

/

Εικόνα & Ήχος

/

Ηλ. Υλικό & Καλώδια

/

Μονόπριζα & Πολύπριζα

Crystal Audio 3 Θέσεων Μαύρο Πολύπριζο ΑσφαλείαςΚωδικός προϊόντος : 149284

  • Ισχύς σε Watt: 3680

  • Θέσεις: 3

  • Θέση για Κεραία TV : Δεν διαθέτει

  • Επιπλέον: 1300 Joules προστασία από Υπερτάσεις, 45.000 Ampere προστασία από υπερρεύματα

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πολύπριζο ασφαλείας ταχείας απόκρισης βαρίστορς οξειδίου μετάλλου (MOV), με 100% προστασία από βραχυκυκλώματα και υπερφορτώσεις, μονωτικό υλικό επικάλυψης MOV και θερμικής ασφάλειας και με ένδειξη προστασίας.


Προστάτεψε τις συσκευές σου από διακυμάνσεις τάσης:

Ήξερες πως ο ευαίσθητος ηλεκτρονικός σου εξοπλισμός, είναι καθημερινά εκτεθειμένος σε κίνδυνο; Τόσο οι απότομες μεταβολές της τάσης όσο και ο θόρυβος και οι παρεμβολές, ενδέχεται να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες στις συσκευές σου. Επίσης, παρεμβολές και προβλήματα όπως τα παραπάνω, επηρεάζουν αρνητικά την οπτικοακουστική απόδοση των συσκευών σου, ενώ προκαλούν και απώλεια δεδομένων στον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή.

Προστασία από Θόρυβο και Παρεμβολές

Τα πολύπριζα ασφαλείας της σειράς SP, έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την καταστολή του ηλεκτρομαγνητικού θορύβου (EM) καθώς επίσης και των ραδιοπαρεμβολών (RF). Με τον τρόπο αυτό, ο ευαίσθητος οπτικοακουστικός σου εξοπλισμός μπορεί να αποδώσει τα βέλτιστα. Χάρη στα ειδικά σχεδιασμένα φίλτρα, θα μπορέσεις να απολαύσεις καθαρή εικόνα και ήχο, ακόμη και αν λειτουργούν κοντά στις συσκευές σου κάποιες πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Προστασία από Υπερτάσεις

Η σειρά πολυπρίζων SP είναι σχεδιασμένη ώστε μεταξύ άλλων, να προστατεύει τις συσκευές σου και από τις απότομες μεταβολές της τάσης, τους κεραυνούς, το στατικό ηλεκτρισμό και τα βραχυκυκλώματα.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Ισχύς σε Watt 3680
Θέσεις 3
Θέση για Κεραία TV Δεν διαθέτει
Επιπλέον 1300 Joules προστασία από Υπερτάσεις, 45.000 Ampere προστασία από υπερρεύματα
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.crystalaudio.gr
Αρ. καταχώρησης 529/4111
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.