Αρχική

/

Εικόνα & Ήχος

/

Car Audio & Theater

/

Ηχεία

Pioneer TS-G6930F Ηχεία Car AudioΚωδικός προϊόντος : 181289

  • Μέγεθος σε cm: 6" x 9"

  • Ισχύς σε Watt: 400

  • Απόκριση συχνότητας (Hz): 32-32.000 Hz

  • Ευαισθησία (db): 90

  • Υλικό διαφράγματος: IMPP Composite Cone

από 69.90 € ΌΦΕΛΟΣ 7.00€
62.90 €

info

info

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η βελτιωμένη σειρά ηχείων G έχει αναπτυχθεί ειδικά για την απόδοση ποιοτικού και ισχυρού ήχου, με εξαιρετική σχέση τιμής προς απόδοση. Η άκαμπτη κατασκευή τους έχει βελτιστοποιηθεί χρησιμοποιώντας πολλαπλά μοτίβα οπών για βίδες, καθιστώντας πανεύκολη την εγκατάσταση οποιουδήποτε ηχείου σειράς G στο αυτοκίνητό σου.


Για διαδρομές με τέλεια ακουστική
Χάρη στις αυξημένες δυνατότητες χειρισμού ισχύος και την υψηλή ευαισθησία, αυτά τα ηχεία αποδίδουν βαθιά, εντυπωσιακά μπάσα και φυσικές ψηλές συχνότητες, ακόμη και σε μεγάλες εντάσεις.

TS-G6930F
Αναβάθμισε τον ήχο στο αυτοκίνητό σου με έξυπνο και προσιτό οικονομικά τρόπο, χάρη στα TS-G6930F. Αυτό το ομοαξονικό ηχείο τριών δρόμων προσφέρει:

Δυναμικό ήχο
Χάρη στη βελτιωμένη αντίσταση του νήματος του πηνίου για τη διάμετρό του, αυτό το ηχείο αυτοκινήτου παράγει υψηλότερη ισχύ από ποτέ άλλοτε. Το TS-G6930F παρέχει έως 45 Watt ονομαστικής ισχύος και έχει μέγιστη ισχύ εξόδου 400 Watt.

Σχεδίαση με έμφαση στην ποιότητα
Με εξαιρετικά άκαμπτη αλλά χαμηλού βάρους κατασκευή, αυτά τα ηχεία της σειράς G όχι μόνο ακούγονται θαυμάσια αλλά και δείχνουν εξαιρετικά. Επιπρόσθετα, η εγκατάστασή τους είναι τώρα ευκολότερη σε περισσότερους τύπους αυτοκινήτων. Τέλος, το πυκνό πλέγμα διασφαλίζει ότι τα ηχεία σου δεν επηρεάζονται από τη σκόνη.

Υψηλή ευαισθησία
Όταν αυξάνεις την ένταση για να δυναμώσεις τον ήχο, στα περισσότερα ηχεία εμφανίζεται παραμόρφωση. Ωστόσο, τα ηχεία της σειράς G έχουν υψηλές επιδόσεις στον τομέα της ευαισθησίας, επιτρέποντάς σου να απολαμβάνεις ήχο υψηλής πιστότητας και αξιόπιστη δύναμη ακόμη και με σήμα εισόδου χαμηλής στάθμης.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Μέγεθος σε cm 6" x 9"
Ισχύς σε Watt 400
Απόκριση συχνότητας (Hz) 32-32.000 Hz
Ευαισθησία (db) 90
Υλικό διαφράγματος IMPP Composite Cone
Ωμική αντίσταση (Ohm) 4
Μαγνητικό υλικό Φερρίτης
Επιπλέον Ομοαξονικά ηχεία 6" x 9" οβάλ τριών δρόμων
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.pioneer-car.eu
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.