Αρχική

/

Εικόνα & Ήχος

/

Car Audio & Theater

/

Ράδιο CD / MP3

Ράδιο CD / MP3

 

Βρέθηκαν 23 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 23 προϊόντα

ΟΛΑ

1 2

Πηγές ήχου για το αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο για πολλούς είναι κάτι σαν δεύτερο σπίτι. Όσοι λοιπόν αναζητάτε να το εξοπλίσετε ανάλογα ώστε τις ώρες που είσαστε μέσα να έχετε την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωνίας, μπορείτε να κοιτάξετε τα προϊόντα Car Audio που διαθέτει το κατάστημά μας και συγκεκριμένα τις δεκάδες διαφορετικές πηγές ήχου που διαθέτουμε. Θα βρείτε πηγές από καταξιωμένους κατασκευαστές όπως η JVC, η Pioneer και η Sony, με πολλές προσφορές και αρκετά προϊόντα σε τιμή ευκαιρίας.

Όσοι από εσάς μιλάτε στο κινητό όσο είστε στο αυτοκίνητο, σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα σύστημα με ενσωματωμένο Bluetooth για να αξιοποιήσετε έτσι τη σχετική λειτουργία του κινητού και της πηγής. Αν πάλι έχετε iPod ή iPhone και θέλετε να ακούτε τη μουσική σας από εκεί, κοιτάξτε τις πηγές με ενσωματωμένο iPod Dock. Για τη κορυφαία διασκέδαση έχουμε να σας προτείνουμε πηγές με ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη και DVD player, ώστε να βλέπετε εσείς και όλοι όσοι είναι στο αυτοκίνητό σας ακόμα και τηλεόραση ή και ταινίες.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.