Αρχική

/

Εικόνα & Ήχος

/

Home Cinema

/

Hi Fi

Hi Fi

 

Βρέθηκαν 30 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 30 προϊόντα

ΟΛΑ

1 2

Hi Fi για τον τέλειο ήχο

Ανέκαθεν η αναπαραγωγή μουσικής στο σπίτι περνούσε από τα πλήρη συστήματα Hi Fi και αν ψάχνετε ένα τέτοιο αυτή την εποχή, σίγουρα θα βρείτε το κατάλληλο ανάμεσα στα δεκάδες προϊόντα Hi Fi που διαθέτουμε. Το κατάστημά μας διαθέτει Hi Fi συστήματα από διάφορους διεθνείς κατασκευαστές όπως είναι η Sony, η Philips, η LG, η Samsung και η Pioneer σε διάφορα επίπεδα τιμών και χαρακτηριστικών. Αν έχετε περιορισμένο χώρο μπορείτε να επιλέξτε ένα micro Hi Fi το οποίο θα σας παρέχει όλα όσα θέλετε χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο. Αν έχετε στη κατοχή σας κάποιο iPod ή iPhone γεμάτο μουσική, μπορείτε να τη παίξετε στο Hi Fi που θα επιλέξετε αρκεί να βρείτε ένα με iPod dock.

Επίσης, διαθέτουμε Hi Fi με μια ή περισσότερες θύρες USB για να μπορείτε να συνδέσετε ένα Flash drive ή εξωτερικό σκληρό δίσκο και να ακούσετε τη μουσική που είναι εκεί αποθηκευμένη. Και όπως πάντα, σε εμάς θα βρείτε Hi Fi σε τιμή προσφοράς και ανά καιρούς πολλές ευκαιρίες.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.