Αρχική

/

Εικόνα & Ήχος

/

Home Cinema

/

Ηχεία

Ηχεία

 

Βρέθηκαν 6 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 6 προϊόντα

ΟΛΑ

1

Τα σωστά ηχεία είναι σημαντικά για το τέλειο Home Cinema

Μια τεράστια ποικιλία από ηχεία των μεγαλύτερων και γνωστότερων κατασκευαστών θα ανακαλύψετε στο κατάστημά μας, ώστε να αποκτήστε αυτά που χρειάζεστε ώστε να έχετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα διασκέδασης. Διαθέτουμε ηχεία σε διάφορες τιμές και πάντα αρκετές προσφορές και ευκαιρίες, είτε αναζητάτε ένα από στερεοφωνικό σετ, είτε ένα συμπληρωματικό sub woofer είτε ακόμα ένα πλήρες σύστημα ηχείων 5.1. Έχουμε ηχεία από εταιρείες σαν την KEF, τη Bose, τη Pioneer και τη Samsung τα οποία καλύπτουν κάθε σας ανάγκη. Εφόσον αναζητάτε να συμπληρώσετε τα υπάρχοντα ηχεία, μπορείτε να επιλέξετε είτε ένα ενεργό ή παθητικό sub woofer, είτε να προσθέσετε ηχεία δορυφόρους για να συμπληρώσουν τον ήχο.

Όσοι από εσάς θέλετε κάτι καλύτερο από την απόδοση του ηχοσυστήματός σας κατά την αναπαραγωγή ταινιών, σας προτείνουμε να προσθέσετε ένα κεντρικό ηχείο από το οποίο θα ακούτε κυρίως τις ομιλίες της κάθε ταινίας. Οι απαιτητικοί χρήστες σίγουρα θα θέλετε να δείτε και τα ηχεία οροφής που διαθέτουμε, τα οποία είναι σχεδόν αόρατα στο μάτι.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.