Αρχική

/

Εικόνα & Ήχος

/

Home Cinema

/

Πικάπ

Sony PS-LX310BT Bluetooth Pick UpΚωδικός προϊόντος : 197718

  • Συμβατός Δίσκος: 7" - 10" - 12"

  • Ταχύτητα Περιστροφής (rpm): 33 1/3 - 45

  • Αναπαραγωγή: Vinyl

  • Θύρα USB: Δεν διαθέτει

  • Ενσωματωμένα Ηχεία: Δεν διαθέτει

219.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τώρα με το Πικάπ PS-LX310BT μπορείς να απολαύσεις τη συλλογή βανιλιών σου με την άνεση της ασύρματης τεχνολογίας. Σύνδεσε μέσω της τεχνολογίας Bluetooth για να ακούσεις τους αγαπημένους σου δίσκους σε ασύρματα ηχεία ή στα ακουστικά σου.


Sony PS-LX310BT Πικάπ με συνδεσιμότητα Bluetooth:

Αυτόματη αναπαραγωγή σε ένα βήμα

Χάρη στη λειτουργία "Πλήρως αυτοματοποιημένη αναπαραγωγή σε ένα βήμα", το πικάπ θα χαμηλώσει αυτόματα τον βραχίονα, θα βρει την κοιλότητα και θα αναπαράγει μουσική από τη συσκευή Bluetooth που έχεις συζεύξει. Όταν ολοκληρωθεί η αναπαραγωγή του δίσκου, δεν χρειάζεται να σηκωθείς από τη θέση σου καθώς ο βραχίονας θα επιστρέψει αυτόματα στην αρχική του θέση.

Παχύ κάλυμμα για προστασία από τη σκόνη για αναπαραγωγή σε τέλειο τόνο

Ένα παχύτερο κάλυμμα για προστασία από τη σκόνη καταπνίγει την ηχητική πίεση από τα ηχεία σου για καλύτερη σταθερότητα και λιγότερη παραμόρφωση. Μπορεί να αφαιρεθεί, για να ακούς τη μουσική σου όπως θέλεις.

Πλατό αλουμινίου για σταθερότητα κατά την κίνηση

Το πικάπ διαθέτει μηχανισμό κίνησης με ιμάντα και πλατό από χυτό αλουμίνιο. Ανθεκτικό αλλά ελαφρύ, το πλατό παραμένει σταθερό καθώς περιστρέφεται, για πιο καθαρή αναπαραγωγή της μουσικής σου.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Συμβατός Δίσκος 7" - 10" - 12"
Ταχύτητα Περιστροφής (rpm) 33 1/3 - 45
Αναπαραγωγή Vinyl
Θύρα USB Δεν διαθέτει
Ενσωματωμένα Ηχεία Δεν διαθέτει
Ενσωματωμένος Ενισχυτής Δεν διαθέτει
Θύρα Μικροφώνου Δεν διαθέτει
Θύρα Ακουστικών Δεν διαθέτει
Τηλεχειριστήριο Δεν διαθέτει
Σύνδεση με Smartphone Δεν υποστηρίζεται
Ισχύς Δεν υποστηρίζεται
Χρώμα Μαύρο
Βάρος σε Kg 3.5
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β) 367 x 430 x 108
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.sony.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.