Αρχική

/

Εικόνα & Ήχος

/

Home Cinema

/

Projectors, Προβολείς

Projectors, Προβολείς Benq

 

Βρέθηκαν 9 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 9 προϊόντα

ΟΛΑ

1

Projectors για οικογενειακές προβολές

Είτε θέλετε ένα μικρό και εύκολο στη μεταφορά projector για επαγγελματική χρήση είτε ένα ισχυρό με μεγάλη φωτεινότητα και δυνατότητες 3D προβολέα για να βλέπετε στο σπίτι σας ταινίες, εμείς έχουμε τα κατάλληλα προϊόντα. Στο κατάστημά μας θα βρείτε δεκάδες projector από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου όπως οι Epson, BenQ και Sony. Διαθέτουμε projectors σε πολλές διαφορετικές τιμές για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες ενώ μπορείτε να ξέρετε ότι θα βρείτε αρκετές προσφορές και πολλές ευκαιρίες.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε projector με βάση την εγγενή ανάλυση λειτουργίας, αλλά αν θέλετε projector για ταινίες τότε πρέπει να αποκτήσετε έναν με ανάλυση 1080p. Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το προβολέα σε χώρο με πολύ εξωτερικό φωτισμό, θα σας προτείναμε να αποκτήσετε έναν με πολύ μεγάλη φωτεινότητα δηλαδή όσο το δυνατόν υψηλότερη τιμή σε ANSI lumens.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.