Αρχική

/

Εικόνα & Ήχος

/

Φορητός Ηχος

/

Φορητά Ηχεία

Philips BT100B Black Bluetooth ΗχείοΚωδικός προϊόντος : 161185

  • Ισχύς : 2 watt

  • Σύνδεση: Ασύρματα - Ενσύρματα

  • Βάρος σε gr: 180

  • Επιπλέον: Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία

από 29.90 € ΌΦΕΛΟΣ 2.91€
26.99 €

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πήγαινε οπουδήποτε, καθώς η φορητότητα συναντά τον εξαιρετικό ήχο! Σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη ασύρματη μετάδοση μέσω Bluetooth, το φορητό, bluetooth ηχείο BT100 της Philips είναι ιδανικό για την καθημερινότητά σου.


Bluetooth Ηχείο Philips BT100B:

Ασύρματη ροή μουσικής:

Το Bluetooth είναι μια τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας μικρής εμβέλειας που είναι εξίσου ισχυρή, αλλά και ενεργειακά αποδοτική. Η τεχνολογία επιτρέπει την εύκολη ασύρματη σύνδεση με iPod / iPhone / iPad ή άλλες συσκευές με Bluetooth , όπως smartphones, tablets ή ακόμα και laptops. Έτσι, μπορείς να απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική και ήχο από βίντεο ή παιχνίδι, ασύρματα μέσω του ηχείου.

Λειτουργία Anti-clipping:

Η λειτουργία Anti-clipping, σου επιτρέπει να παίζεις μουσική πιο δυνατά, ενώ ταυτόχρονα κρατά σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα, ακόμα και όταν η μπαταρία είναι χαμηλή. Αυτή η ενσωματωμένη λειτουργία παρακολουθεί το μουσικό σήμα, όπως περνά μέσα από τον ενισχυτή και διατηρεί το φάσμα του ενισχυτή, εμποδίζοντας την παραμόρφωση του ήχου, να επηρεάζεται η ένταση.

Audio-in:

Διαθέτει υποδοχή Audio-in για εύκολη σύνδεση με σχεδόν οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή.

Ενσωματωμένο μικρόφωνο

Με το ενσωματωμένο μικρόφωνο, λειτουργεί επίσης ως ένα ηχείο τηλεφώνου . Όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση, η μουσική τίθεται σε παύση και μπορείς να μιλήσεις μέσω του ηχείου.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Ισχύς 2 watt
Σύνδεση Ασύρματα - Ενσύρματα
Βάρος σε gr 180
Επιπλέον Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.philips.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.