Αρχική

/

Εικόνα & Ήχος

/

Φορητός Ηχος

/

Φορητά Ηχεία

LG PH1 Black Bluetooth ΗχείοΚωδικός προϊόντος : 171110

  • Ισχύς : 360 Sound

  • Σύνδεση: Ασύρματα - Ενσύρματα

  • Βάρος σε gr: 3100

  • Επιπλέον: Ήχος 360 μοιρών, LED φωτισμός διάθεσης, Ηχείο τηλεφώνου, Επαναφορτιζόμενη μπαταρία, Συμβατό με τεχνολογία Bluetooth, Φόρτιση μέσω MicroUSB

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Bluetooth ηχείο LG PH1, το οποίο προσφέρει ήχο 360 μοιρών, LED φωτισμό, χρησιμοποιείται και ως ηχείο τηλεφώνου, ενώ διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία που φορτίζεται μέ micro Usb και είναι συμβατό με τεχνολογία Bluetooth.


LG PH1 Black Bluetooth Ηχείο:

LED Φωτισμός διάθεσης 1

Διαθέτοντας διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού, το PH1 ενισχύει τη διασκέδαση. Ρύθμισε ένα σταθερό χρώμα.

LED Φωτισμός διάθεσης 1

Χαλάρωσε με μια απαλή αύρα φωτός.

LED Φωτισμός διάθεσης 1

Άφησε το φως να αναβοσβήνει σύμφωνα με το ρυθμό.

Συμβατότητα με Bluetooth:

Κάνε συνεχή ροή μουσικής ασύρματα μέσω Bluetooth από κινητές συσκευές για μια πιο ευέλικτη εμπειρία ακρόασης.

Ενσωματωμένο μικρόφωνο:

Το τηλέφωνο και το ηχείο συγχρονίζονται. Στην περίπτωση εισερχόμενης κλήσης μπορείς να διακόψεις προσωρινά τη μουσική και να πραγματοποιήσεις συνομιλία ανοικτής ακρόασης χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο του ηχείου. Όταν τερματίσεις την κλήση, η μουσική συνεχίζει.

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία:

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου υποστηρίζει αρκετές ώρες μουσικής αναπαραγωγής.

Είσοδος Aux:

Μέρος της μουσικής σου μπορεί να μη βρίσκεται σε συσκευές συνδεδεμένες μέσω Bluetooth. Σύνδεσε εύκολα τις συσκευές ήχου που διαθέτεις.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Ισχύς 360 Sound
Σύνδεση Ασύρματα - Ενσύρματα
Βάρος σε gr 3100
Επιπλέον Ήχος 360 μοιρών, LED φωτισμός διάθεσης, Ηχείο τηλεφώνου, Επαναφορτιζόμενη μπαταρία, Συμβατό με τεχνολογία Bluetooth, Φόρτιση μέσω MicroUSB
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.lg.com/gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.