Αρχική

/

Εικόνα & Ήχος

/

Φορητός Ηχος

/

Φορητά Ηχεία

Blaupunkt BT01BL Bluetooth ΗχείοΚωδικός προϊόντος : 191783

  • Ισχύς : 2 watt

  • Σύνδεση: Ασύρματα - Ενσύρματα

  • Βάρος σε gr: 200

  • Ενδείκνυται για: Οικιακή χρήση

  • Επιπλέον: Διαθέτει και ραδιόφωνο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Φορητό Ηχείο Blaupunkt BT01BL με λειτουργία Bluetooth, Ραδιόφωνο FM, 60 ραδιοφωνικούς σταθμούς, υποδοχή SD/AUX, και ισχύς 2W RMS.


Speaker Blaupunkt BT01BL:

Φορητό ηχείο με ενσωματωμένη μονάδα Bluetooth, η οποία παρέχει μεταφορά αρχείων μουσικής μέσω πρωτοκόλλου A2DP από μια ποικιλία φορητών συσκευών όπως laptop ή smartphones.

Το BT01BL διαθέτει επίσης ενσωματωμένο δέκτη FM με 60 προκαθορισμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις αναζήτηση σε ολόκληρη την περιοχή συχνοτήτων για να βρεις τον αγαπημένο σου ραδιοφωνικό σταθμό.

Κάτω από το ελαστικό κάλυμμα υπάρχει θύρα κάρτας microSD για την ανάγνωση αρχείων ήχου που είναι αποθηκευμένα σε φορητό φορέα δεδομένων (έως 32GB). Η υποδοχή AUX-IN παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης οποιωνδήποτε άλλων συσκευών που αναπαράγουν την αγαπημένη σου μουσική. Ο ενσωματωμένος ενισχυτής έχει ισχύ εξόδου 2 Watt.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Ισχύς 2 watt
Σύνδεση Ασύρματα - Ενσύρματα
Βάρος σε gr 200
Ενδείκνυται για Οικιακή χρήση
Επιπλέον Διαθέτει και ραδιόφωνο
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.blaupunkt.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.