Αρχική

/

Εικόνα & Ήχος

/

Φορητός Ηχος

/

Φορητά Ηχεία

Huawei CM510 Green Bluetooth ΗχείοΚωδικός προϊόντος : 199916

  • Σύνδεση: Ασύρματα

  • Βάρος σε gr: 112.10

  • Ενδείκνυται για: Οικιακή χρήση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Huawei mini Bluetooth ηχείο, σου δίνει τη δυνατότητα να ακούς μουσική παντού, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεσαι σε πάρτι ή εξωτερικό χώρο. Σύνδεσε και χρησιμοποίησε το ηχείο με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού. Το αδιάβροχο σύστημα IPX4 προστατεύει το ηχείο σου από το νερό, ώστε να μπορείς να συνεχίσεις να απολαμβάνεις τη μουσική σου ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας βροχερής μέρας.Χαρακτηριστικά  
Σύνδεση Ασύρματα
Βάρος σε gr 112.10
Ενδείκνυται για Οικιακή χρήση
Εγγύηση Προμηθευτή 1 έτος
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.huawei.com/gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.