Αρχική

/

Εικόνα & Ήχος

/

Τηλεοράσεις & Αξεσουάρ

/

Αξεσουάρ

Apple Remote Loop (MLFQ2ZM/A)Κωδικός προϊόντος : 157978

  • Τύπος Αξεσουάρ: Λουράκι

  • Συμβατά Μοντέλα: Siri Remote for Apple Tv 4gen

  • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία : Δεν διαθέτει

  • Wireless Technology: Δεν υποστηρίζεται

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Remote Loop κρατά το Siri Remote δεμένο με ασφάλεια στον καρπό σου, έτσι ώστε να μην ανησυχείς για τυχαίες ολισθήσεις ή πεσίματα.Χαρακτηριστικά  
Τύπος Αξεσουάρ Λουράκι
Συμβατά Μοντέλα Siri Remote for Apple Tv 4gen
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία Δεν διαθέτει
Wireless Technology Δεν υποστηρίζεται
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.apple.com/gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.