Αρχική

/

Εικόνα & Ήχος

/

Τηλεοράσεις & Αξεσουάρ

/

Αξεσουάρ

Apple MQGE2ZM/A TV RemoteΚωδικός προϊόντος : 178548

  • Τύπος Αξεσουάρ: Τηλεχειριστήριο

  • Συμβατά Μοντέλα: Apple TV

  • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία : Διαθέτει

  • Wireless Technology: Υποστηρίζεται

75.99 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Apple TV Remote διαθέτει μια γυάλινη επιφάνεια αφής που με τον αντίχειρά σου μπορείς πλέον να κάνεις scroll, επιλογή και πλοήγηση ελέγχοντας την τηλεόρασή σου χωρίς να κουράζεσαι. Μπορείς πλέον με το άγγιγμα να κάνεις ό,τι θέλεις με το τηλεχειριστήριο με ακρίβεια και τόσο άμεσα σαν να άγγιζες την οθόνη της τηλεόρασης απευθείας.


Apple TV Remote
Είναι τόσο φυσικό που στην ουσία τα μάτια σου δεν θα χρειάζεται να κοιτάξουν κάτω στο τηλεχειριστήριο και σίγουρα σταματάς να ψάχνεις για το ποιο κουμπί πρέπει να πατήσεις ή να έχεις φως για να βλέπεις.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Αξεσουάρ Τηλεχειριστήριο
Συμβατά Μοντέλα Apple TV
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία Διαθέτει
Wireless Technology Υποστηρίζεται
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.apple.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.